Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η αποστολή του Ο.Σ.Φ.Π. για τον αγώνα με τον Άρη


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο (23/2) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη (24/12) στο Φάληρο και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Πάντελιτς, Μοδέστο, Ντιακιτέ, Κοντρέρας (λόγω καρτών), Φουστέρ και Πίνο.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το Σάββατο (23/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (24/2) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ αφιέρωσε το προπονητικό πρόγραμμα στην τακτική, σημείο στο οποίο χρειάζεται πολλή δουλειά η ομάδα. Ο Πάντελιτς λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία. Μετά το τέλος της προπόνησης ο 50χρονος τεχνικός των ερυθρολεύκων ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Πάντελιτς, Μοδέστο, Ντιακιτέ, Κοντρέρας (λόγω καρτών), Φουστέρ και Πίνο.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Μίτσελ είναι οι Μέγκιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου