Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Oι δηλώσεις Αμπντούν για το ματς με τον Άρη

                                        
Οι δηλώσεις του Αμπντούν στην κάμερα της NOVA:

Ποια είναι η εικόνα που εσύ έχεις σχηματίσει για τον Άρη;

«Είναι μια νεανική ομάδα, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Θυμάμαι καλά ότι στο πρώτο μεταξύ μας ματς, στο φετινό πρωτάθλημα, μακριά από την έδρα μας, μας είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Για αυτό τον λόγο πρέπει να παίξουμε με καρδιά σε αυτό τον αγώνα, να κάνουμε ένα καλό ματς. Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θέλουμε, για την ακρίβεια να κάνουμε τα πάντα για αυτό τον κόσμο και αυτό θα γίνει».

Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός έχει τα ψυχικά αποθέματα για να στραφεί αμέσως στο παιχνίδι με τον Άρη, αφήνοντας πίσω την Ευρώπη;

«Όπως και να το σκεφτούμε, δεν έχουμε επιλογή, έτσι δεν είναι; Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τώρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, με ένα καλό σκορ, και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν πήγε καλά στην ευρωπαϊκή μας προσπάθεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επανέλθουμε στις επιτυχίες, αφού είμαστε ο Ολυμπιακός! Και πρέπει να δείξουμε ξανά σε όλους τους φιλάθλους μας ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου