Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Έτοιμος για Πειραιά


Χαλάρωμα στο Ρύσιο και αναχώρηση για τον Πειραιά, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Αρη, η αποστολή του οποίου θα βρίσκεται το απόγευμα στο λεκανοπέδιο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (19:30, Novasports 1), αποτελεί πρόκληση και η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, έχει επιλέξει από χθες τους «εκλεκτούς» του, οι οποίοι είναι οι εξής: Διούδης, Γκελής, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Απουσιάζουν οι τραυματίες Ψυχογιός, Βελλίδης, Γιαννίτσης, το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης, Νταβίδ Αγκάνθο (τιμωρημένος), καθώς και οι Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Ρένια, Γιώρης, Αντωνιάδης για λόγους τακτικής.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις της εβδομάδας, ο τεχνικός των κιτρίνων, προσανατολίζεται, όπως πάντα, σ΄ έναν σχηματισμό 4-5-1, έχοντας τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Πουλίδο, Παπαζαχαρία, στο κέντρο της άμυνας και τους Ζαραδούκα (αριστερά), Καζναφέρη (δεξιά) στα άκρα. Ο Κοέλιο με τον Παπαστεριανό θα αποτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες οι Κοτσαρίδης (αριστερά), Γιαννιώτας (δεξιά) και ο Τάτος σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον προωθημένο, Διαμαντάκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς θα παραμείνουν επί διήμερο στη πρωτεύουσα, λόγω του ότι δεν προλαβαίνουν την τελευταία πτήση της Κυριακής από το «Ελ. Βενιζέλος». Η επιστροφή στη βάση τους, έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας.

πηγή: http://www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου