Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Στη Γ' Εθνική ο Άρης, από τη νέα χρονιά πιο αυστηροί όροι» (video)


O υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγέλατου στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άρη και το Θοδωρή Ζαγοράκη.

Στην ερώτηση για τον Άρη ο κ. Ιωαννίδης υποστήριξε πως η μόνη λύση είναι η πτώση του συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

«Ο Άρης ήταν τελευταίος από την αρχή. Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης πρέπει να πάει στην Γ’ κατηγορία. Να μείνει εκεί ένα χρόνο κάνοντας έναν σωστό πυρήνα. Στον Άρη δεν αρμόζει η αλλαγή ΑΦΜ. Θα πρέπει να πολεμήσει να φτιάξει ένα σκληρό πυρήνα να κάτσει ένα χρόνο και να ανέβει όπως η ΑΕΚ.» δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης ενώ πρότεινε η λεγόμενη "τριετία στη Γ' Εθνική" και οι πιο αυστηροί όροι να ισχύσουν από τη νέα χρονιά ώστε να είναι γνωστοί οι όροι στους πάντες.

Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως ήθελε έναν παοκτσή για αντιπεριφερειάρχη για να κρατήσει τις ισορροπίες όπως είπε επειδή ο ίδιος είναι δηλωμένος Αρειανός. «Για να υπάρξει μια ισονομία και να κρατήσουμε τις ισορροπίες ο αντιπεριφερειάρχης ήθελα να είναι ΠΑΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τον ήθελα το Zαγοράκη αλλά η ευρωβουλή είναι πιο κρίσιμη για την κυβέρνηση και καλά είναι να βοηθήσει εκεί».

O κ. Ιωαννίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι δε θα είναι ποτέ ξανά υποψήφιος σε βουλευτικές εκλογές.

Δείτε τις δηλώσεις Ιωαννίδη στο απόσπασμα 1:13:35-1:26:30. Το ερώτημα για το Άρη γίνεται στο 1:23:50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου