Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Εξετάζουμε όλα τα σενάρια, Γ.Σ. το Μάιο» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις» φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΜΑ κ. Παναγιώτης Στεφανίδης μιλώντας για τη σημερινή απόφαση αντικατάστασης της διοίκησης και για το μέλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ανέφερε: "Ήταν η μοναδική ενέργεια που μπορούσαμε να κάνουμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε προσωρινή διαταγή. Το δικαστήριο αποφάσισε αυτό που ζητά η πλειοψηφία των μετόχων της ΠΑΕ Άρης. Αυτό είναι και το σκεπτικό της απόφασης."

Για το αν ο κ. Σκόρδας αποτελεί οριστικά παρελθόν και η νέα διοίκηση θα αναλάβει: "Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό θα γινόταν. Από τη στιγμή που έχουμε μπλέξει θα περιμένουμε να θεωρηθεί η απόφαση και να την επιδώσουμε εκτός αν τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ (σ.σ. πλην του κ. Σκόρδα) έχουν την ευθιξία σεβόμενοι τη δικαστική απόφαση και παραιτηθούν. Δε θα κάνουμε κάτι άλλο έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή."

Για το αν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την "επόμενη μέρα": "Υπάρχουν συζητήσεις, επαφές, σχέδια και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση ώστε να ενημερώσουμε τον κόσμο σε Γ.Σ. για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε πιθανής λύσης. Θα ενημερώσουμε για το ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν είτε είναι ένας είτε μία ομάδα ανθρώπων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα σενάρια. Όταν φτάσουμε στην τελική μορφή θα τα ανακοινώσουμε. Θέλουμε ο Αρειανός να έχει το δικαίωμα της επιλογής χωρίς το ... μαχαίρι στο λαιμό. Ο κόσμος του Άρη θα αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας και για την κατηγορία και για τους ανθρώπους. Οι προτάσεις πρέπει να είναι ολοκληρωμένες. Στη Γ' Εθνική υπάρχουν κίνδυνοι που δεν ξέρω αν θα μπορούμε να τους προσπεράσουμε."

Για την άποψη Μπακούρα και Ιωαννίδη για Γ' Εθνική: "Κάθε άποψη είναι σεβαστή αλλά δε συμφωνώ. Στο τέλος ο κόσμος θα αποφασίσει αρκεί να είναι απόλυτα ενημερωμένος."

Για το αν απογοητεύονται οι "επιφανείς Αρειανοί" και ειδικά ο κ. Γράντας: "Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Γράντα. Εγώ ξέρω ότι είναι θετικός και ελπίζω να παραμείνει."

Για το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων και τη Β' Εθνική: "Από τη στιγμή που θα αλλάξει η διοίκηση της ΠΑΕ από άλλο πόστο θα προσπαθήσουμε να δούμε αν ο Άρης είναι βιώσιμος στη Β'΄Εθνική. Θα το εξετάσουμε πως θα γίνει αν γίνεται. Είναι το πιο "ακριβό" σενάριο. Η Γ' Εθνική έχει άλλους κινδύνους. Ψαχνόμαστε καθημερινά με τις αρμόδιες αρχές. Αν πάμε στη Γ' Εθνική πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα απαλλαχθούμε από τα χρέη. Η Γ.Σ. της ΚΜΑ θα γίνει στα μέσα Μαΐου οπότε και θα έχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα σενάρια που εξετάζουμε."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου