Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Στη Β' Εθνική με προϋποθέσεις, ο Σκόρδας δεν έχει μέλλον»


Ο Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, κ. Παναγιώτης Στεφανίδης, εξέφρασε για μία ακόμα φορά την άποψη του πως ο Άρης θα πρέπει ν΄ αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, τονίζοντας ποιες θα πρέπει να είναι οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. Αναλυτικά, τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Για το πού θα πρέπει ν΄ αγωνιστεί η ομάδα: «Ο Άρης πρέπει να παίξει υπό όρους και προϋποθέσεις στη Β’ Εθνική. Να δούμε αν μπορούμε να κατεβάσουμε την ομάδα και να αγωνιστεί κανονικά χωρίς κανένα κίνδυνο με περιορισμούς, αρνητικές αποφάσεις, να μπορεί να λειτουργεί η ΠΑΕ, γιατί αν δεν συμβούν όλα αυτά τότε θα φρενάρουν την ομάδα και θα πέσει αγωνιστικά στη Γ’ Εθνική. Δεν πρέπει να πάμε σε βεβιασμένες κινήσεις».

Για τον Λάμπρο Σκόρδα: «Δεν έχει μέλλον η σημερινή διοίκηση Σκόρδα στον Άρη. Για να μείνει ο κ. Σκόρδας θα πρέπει να περάσει από την ΚΜΑ, αν δεν βγει έως τότε η δικαστική απόφαση. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Σκόρδας, εκτός αν φέρει κάποιον επενδυτή που θα τον έχει βρει για την ομάδα. Τότε θα τον ακούσουμε για το καλό του Άρη. Δεν βάζουμε ταμπέλες, ούτε τα προσωπικά μας πάνω από τον Άρη», για να προσθέσει αναφερόμενος στην στάση του απέναντι στην ΚΜΑ:

«Αυτό που κάνει ο Σκόρδας δείχνει ότι δεν σέβεται τους θεσμούς. Έχει… γραμμένη τη Λέσχη με την στάση του. Αποδεικνύεται ότι την δημιούργησε για ίδιον όφελος. Τότε, όμως, ήταν όλα καλά…»

Για το αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος τον Άρη: «Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν τον Άρη, αλλά περιμένουν και αυτοί τις εξελίξεις».

Και τέλος για το πόρισμα της Nexia: «Το πόρισμα είναι στον εισαγγελέα και αυτός είναι ο μοναδικός που μπορεί να αποφασίσει για το αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες προς φυσικά πρόσωπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου