Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Και τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού ήθελε ο Σαμαράς!


Εντύπωση προκάλεσε η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Τα σχόλια που αφορούσαν την υποψηφιότητα Ζαγοράκη που είπε για πρώτη φορά τη λέξη "μαμά" όταν ήταν 25 ετών ήταν θετικά από πολλά ζωντανά τα οποία αναμένεται να τον ψηφίσουν. Ο Ιβάν Σαββίδης, που προσβλέπει σε οικονομικό επίπεδο στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη, δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος που ο ίδιος θα μιλάει καλύτερα ελληνικά από έναν 'Έλληνα Ευρωβουλευτή.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και από το εξωτερικό. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, μάλιστα, προσπαθώντας να βρει μία προσωπικότητα ανάλογου βεληνεκούς για την Ευρωλίστα του Συντηρητικού κόμματος του οποίου ηγείται, έχει ήδη κάνει πρόταση στον Mister Bean.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog, ο κ. Σαμαράς ήθελε εξαρχής να προσθέσει στην Eυρωλίστα μία προσωπικότητα υψηλών προδιαγραφών από το χώρο του πεντακάθαρου ελληνικού ποδοσφαίρου. Αρχικά, έγινε πρόταση στο Θωμά Μάτσιο, το γνωστό Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού που έχει ως κύριο προσόν τον προφορικό του λόγο. 


Εντούτοις, το γεγονός ότι ουδέποτε κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση, τα χαμηλά ποσοστά τεστοστερόνης στο αίμα του και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας αποθάρρυναν τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Σαμαρά από το να τον επιλέξει. Στη θέση του επιλέχθηκε ο Ζαγοράκης ένας υποψήφιος που πληροί όλα τα κριτήρια που είχαν τεθεί εξαρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου