Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Απίθανη η εξωαγωνιστική σωτηρία λόγω... ισολογισμών


Οι προσπάθειες του Αρη να εξασφαλίσει εξωαγωνιστικά την παραμονή του στη Superleague φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα έχουν αποτέλεσμα.


Σύμφωνα με το sentragoal στην προγραμματισμένη συνεδρίασή της Eπιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (27/3), η ΕΕΑ δεν ασχολήθηκε, καν, με την υπόθεση των ισολογισμών που δεν έχουν καταθέσει ο Πλατανιάς (φέτος) και ο Πανιώνιος (πέρυσι και φέτος), την οποία (υπόθεση) «κυνηγά» ο Αρης ζητώντας τον υποβιβασμό τους.

Μάλιστα, το υπόμνημα που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θανάσης Κώνστας, δεν έφτασε καν στα χέρια των μελών της επιτροπής καθώς θα έπρεπε να έχει αποσταλεί μία ημέρα νωρίτερα, προκειμένου να ληφθεί υπόψιν στη συνεδρίαση.

Από τις τάξεις της ΕΕΑ προκύπτει ότι η ίδια είναι αναρμόδια να ασχοληθεί με το θέμα των ισολογισμών, καθώς σε αυτήν «εμπίπτουν» μόνο οι προϋπολογισμοί. Βάσει του νόμου των ανωνύμων εταιριών, οι ισολογισμοί είναι αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και αν τελικά «ασχοληθεί» με την υπόθεση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που δεν φαντάζει πιθανό, δεν μπορεί να πάρει κάποια απόφαση, αλλά μόνο να εισηγηθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αυτή η εξέλιξη διαψεύδει όσους θέλησαν με... χορηγούμενες δημοσιεύσεις να δώσουν για πολλοστή φορά ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου