Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωσε Αθηναίου η Αρμάνι Μιλάνο!



Την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου ως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο χωρίς οικονομικά οφέλη για την ΚΑΕ Άρης.

Παίκτης της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιάννης Αθηναίου, όπως ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα. Ο 26χρονος γκαρντ (1,94μ.) αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα κι όχι στην Ευρωλίγκα. 

Η ομάδα του Μιλάνου αναζητούσε μία επιπλέον λύση στα γκαρντ, αφού μετά την απώλεια του Κιθ Λάνγκφορντ έχουν περιοριστεί οι λύσεις στην περιφέρεια στους Χάκετ και Τζέρελς. 

Ο Αθηναίου, που ήδη βρίσκεται στο Μιλάνο κι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 31 Μαρτίου κόντρα στην Πέζαρο, φέτος είχε 13,4 πόντους, 3,3 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 30 λεπτά κατά μέσο όρο στην Α1.

Σημειώνεται πως με την αποχώρησή του από τον Άρη η ΚΑΕ δεν θα έχει οικονομικό όφελος πέραν του ότι γλιτώνει κάποια χρήματα που έπρεπε να του δώσει ως το τέλος της σεζόν, καθώς ο παίκτης είχε στο συμβόλαιό του όρο που του επέτρεπε να αποχωρήσει. Ο Αθηναίου αποχώρησε από τον Άρη παρά τη δήλωση που είχε κάνει στις 11 Φεβρουαρίου και διέψευδε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το ρόστερ του "Αυτοκράτορα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου