Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

«Διαφωνώ με τον Κούγια, έχω άλλο πλάνο» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα» μίλησε ο Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη κ. Παναγιώτης Στεφανίδης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Στεφανίδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χθεσινή εορτή στο «Nick Galis Hall», την «επόμενη μέρα» του Άρη, τον Αλέξη Κούγια και τις χθεσινές αποδοκιμασίες στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ. Αναλυτικά:

«Ήταν μια σεμνή τελετή σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Φανταστείτε να πηγαίναμε καλά, πόσο κόσμο θα είχε. Νομίζω ότι όλο αυτό δείχνει το πόσο αγαπάει ο κόσμος του Άρη αυτή την ομάδα».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Ο κ.Κούγιας είναι ένας επώνυμος δικηγόρος, γνωστός σε όλους, έχει δραστηριότητα και με το ποδόσφαιρο. Έχει κάνει κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις για τον Άρη και θεωρήσαμε καλό ως εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου να τον καλέσουμε και να συζητήσουμε. Να δούμε τι έχει να μας πει και τι έχει στο μυαλό του. Από εκεί και πέρα ούτε στο αεροδρόμιο πήγα να τον πάρω , ούτε του πρότεινα να γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ. Όλα αυτά που ακούγονται δεν έχουν καμία βάση. Εμείς θέλαμε να ακούσουμε ποια είναι η πρόταση του κ.Κούγια για την επόμενη μέρα του Άρη. Δεν έχει μιλήσει μόνο μαζί μου, έχει μιλήσει και με άλλους παράγοντες του Άρη. Δεν σας κρύβω ότι εγώ με τον Αλέξη δεν έχουμε συμφωνήσει, άλλο πλάνο υπάρχει από την δικιά μου την πλευρά άλλο πλάνο έχεις ο κ.Κούγιας. Έχει κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση ο κ.Κούγιας αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι. Για μένα είναι ένας άνθρωπος εκτός της οικογένειας του Άρη, γνωστός στο πανελλήνιο και αυτά που λέει για τον Άρη είναι άκρος τιμητικά. Από εκεί και πέρα η οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να συζητηθεί και εμείς σαν ΚΜΑ είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα.

Για τις αποδοκιμασίες στον Μπουτάρη: «Με στεναχώρησε το γεγονός με τον δήμαρχο της πόλης. Εκείνη την ώρα τιμήσουμε τον Νίκο τον Γκάλη και τον Παναγιώτη τον Γιαννάκη, δυο ιερά τέρατα του Αυτοκράτορα Άρη και φερθήκαμε άσχημα στον άνθρωπο που έβαλε τα λεφτά του εκείνη την περίοδο για να μπορέσουμε να φτιάξουμε αυτή την ομάδα. Ο ίδιος πάντως κράτησε καλή στάση, στάθηκε με προσοχή , με σεβασμό προς τον κόσμο και αποχώρησε χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα. Δεν εκφράζω ούτε την ΚΜΑ ,ούτε κανέναν, απλά με στεναχώρησε αυτό το γεγονός καθώς είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε τότε από τον πόστο το δικό του για να γίνει ο Άρης δυνατός».

Για την επόμενη μέρα: «Πρέπει να σταματήσουμε να σταματήσουμε να στηριζόμαστε σε φήμες και κουτσομπολιά. Οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό. Ότι είναι να γίνει θα ανακοινωθεί όταν είναι έτοιμος. Δεν θέλουμε ούτε να αφήνουμε ελπίδες ,ούτε να λέμε λόγια του αέρα. Γίνονται προσπάθειες, γίνονται ενέργειες αλλά αυτή την στιγμή έχει προκύψει και άλλο θέμα. Ο Άρης είναι μετέορος αυτή την στιγμή, δεν ξέρουμε καν αν θα είναι στην Β ή στην Γ εθνική. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενα να παίξουμε μπαράζ και μείνει στην Α. Άμα υπάρχουν κυρώσεις στον Πανιώνιο και στον Πλατανιά. Ο Πλατανιάς αν είχε όντως ελλείψεις στον φάκελο του ,κακώς πήρε αδειοδότηση  και έκανε μεταγραφές. Και ο Πανιώνιος το ίδιο. Εμείς για αυτό τον λόγο δεν κάναμε μεταγραφές. Αυτοί γιατί κάνανε;

Για τις αποδοκιμασίες κατά μελών της ΠΑΕ: «Σε μία τέτοια εκδήλωση, στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα ήταν αναμενόμενο. Και εγώ προσωπικά θα επέλεγα να μην παραβρεθώ και δεν σας κρύβω ότι χθες δεν ήθελα να μιλήσω. Ήταν μια γιορτή για αυτούς τους ανθρώπους που μας κάνανε Αρειανούς . Γιατί κατηγορήθηκα ότι κρύφτηκα, δεν κρύφτηκα απλά δεν θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να μην μιλήσω».

Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου