Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας η πώληση Α.Φ.Μ. στον Άρη!»


Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι του Εθνικού Γαζώρου όταν ενημερώθηκαν για τα σενάρια που εμπλέκουν την ομάδα τους με πώληση Α.Φ.Μ. στον Άρη προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος "νόθος" Άρης.


Η ομάδα ενεπλάκη σε σενάρια και στη συζήτηση που έγινε χθες στη Γ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη καθώς αυτό διέδωσε η πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ κ. Λάμπρου Σκόρδα.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου Γιώργος Καλαποτλής μιλώντας στο "Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97,2" κάλεσε τον Άρη να λύσει μόνος του τα εσωτερικά του προβλήματα χωρίς να εμπλέκεται το όνομα της ομάδας του σε σενάρια:

«Μάλλον είναι εσωτερικά παιχνίδια του Άρη όλα αυτά και πραγματικά είμαι έκπληκτος που ενέπλεξαν τον Εθνικό Γαζώρου. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, το καταλαβαίνω, υπάρχουν πολλά στρατόπεδα, αλλά θα παρακαλέσω άπαντες εκεί να μην εμπλέκουν το όνομα του Εθνικού σε τέτοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία πρόθεση, καμία κουβέντα και εννοείται καμία συμφωνία. Είχε εμπλακεί και παλαιότερα το όνομα της ομάδας για τον Ηρακλή και ήταν κάτι ανάλογο. Ακούγονται κατά καιρούς διάφορα και για άλλες ομάδες πέριξ της Θεσσαλονίκης. Θέλω να ξεκαθαρίσω για ακόμη μία φορά πως πορευόμαστε μόνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου