Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Σκόρδας δε σέβεται τις αποφάσεις και σπέρνει διχόνοια»


Aνακοίνωση εξέδωσε το δ.σ. της ΚΜΑ και τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης. Σε αυτήν καταφέρονται εναντίον του απερχόμενου Προέδρου κ. Λάμπρου Σκόρδα και τον καλούν να παραιτηθεί.


"Εδώ και λίγες ώρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας απίστευτα αλαζονικής συμπεριφοράς και παντελούς ελλείψεως σεβασμού από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του. 

Φέρεται σαν να είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, απαξιεί τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου και αποδεικνύει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η διατήρηση του στην καρέκλα.

Σπέρνει διχόνοια σε κάθε δήλωση που κάνει, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα και συκοφαντίες, τις οποίες δεν έκανε καν τον κόπο να έρθει να τις ισχυριστεί ενώπιον των μελών της ΚΜΑ. Προσπαθεί να πατήσει πάνω σε νομικές διατυπώσεις για να αγκιστρωθεί στην καρέκλα και μας απειλεί ότι θα γεμίσει το γήπεδο με σεκιούριτι και ΜΑΤ (τόσο αγαπητός είναι στον κόσμο του ΑΡΗ που ζητάει προστασία), ξεχνώντας πως ο ίδιος έγινε πέρσι Πρόεδρος χωρίς καν να γίνει Γενική Συνέλευση . Θέλει να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί προκειμένου να προλάβει να διαλύσει ότι δεν πρόλαβε μέχρι τώρα και συνεχίζει με τη συμπεριφορά του να πληγώνει την αξιοπρέπεια του Συλλόγου μας.

Αυτές οι πρακτικές δεν συνάδουν με το ήθος και το σεβασμό που αξίζει στον ΑΡΗ μας. Εμείς από την πλευρά μας, αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη κατάσταση του Συλλόγου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου και σεβόμενοι τόσο την βούληση του Σώματος της Γενικής Συνέλευσης, όσο και τα 100 χρόνια ιστορίας, περηφάνιας και αξιοπρέπειας  του Συλλόγου, δηλώνουμε ότι πλέον θα απέχουμε από κάθε διαδικασία αντεγκλήσεων και στείρων αντιπαραθέσεων αφού αυτές οι συμπεριφορές δεν συνάδουν με το σεβασμό που αξίζει στον ΑΡΗ μας.

Καλούμε τους παίκτες της ομάδας μας και το προπονητικό τιμ να συνεχίσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την σωτηρία της ομάδας και να κρατήσουν ψηλά το όνομα του ΑΡΗ, όπως έκαναν στο προηγούμενο παιχνίδι και απεσόβησαν την διάλυση του Συλλόγου.

Καλούμε και τον κόσμο του ΑΡΗ να γεμίσει το γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, αποφεύγοντας τις όποιες προκλήσεις και προβοκάτσιες μπορεί να υπάρξουν από όσους θέλουν για μια ακόμη φορά να ρίξουν το φταίξιμο στον κόσμο, για να καλύψουν την δική τους ανικανότητα.

Τέλος, καθιστούμε τον Σκόρδα και το παρεάκι του υπεύθυνους για την οποιαδήποτε ζημιά υποστεί ο Σύλλογος –οικονομική και αγωνιστική- για όσες ώρες θα παραμένουν ακόμα γαντζωμένοι στην διοίκηση της ΠΑΕ. Τους καλούμε για τελευταία φορά να παραιτηθούν και να διευκολύνουν τις εξελίξεις προτού προχωρήσουμε αύριο στην εκτέλεση  όλων των νομικών ενεργειών.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ        Το ΔΣ της ΚΜΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΟΥΡΛΙΓΚΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΖΟΥΝΙΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΣΟΥΝΑΔΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου