Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μπήκε στο άρθρο "99" η ΚΑΕ Άρης!


Μία ευχάριστη είδηση ήρθε σήμερα για την ΚΑΕ Αρης. Πριν από λίγο έγινε γνωστό στους διοικούντες της ΚΑΕ πως η αίτησή τους για υπαγωγή στο άρθρο 99 έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα πλέον οι "κίτρινοι" να αλλάζουν σελίδα.


Ο καλαθοσφαιρικός Άρης έχει υπαχθεί πλέον στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα και τώρα ξεκινάει ο δύσκολος δρόμος της εξυγίανσης. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι σήμερα (21/01) δημοσιεύθηκε η με αριθμό 1333/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημέρα διεξαγωγής συνέντευξης Τύπου από τη Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.».


Οι διοικούντες της KAE Άρης δείχνουν για άλλη μία φορά ότι με την απαιτούμενη σοβαρότητα μία καταχρεωμένη εταιρεία μπορεί να μπει στο δρόμο της εξυγίανσης . Η έλευση ενός επενδυτή-χρηματοδότη είναι πλέον απαραίτητη και πιο εφικτή καθώς οι υποχρεώσεις της εταιρείας είναι ρυθμισμένες.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΚΑΕ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη αλλά και στην τετραμελή νομική υπηρεσία που αποτελείται από τους Χρήστο Γρόλλιο, Γιώργο Οικονόμου, Γιώργο Ψάλλα και Βαλάντη Αγγελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου