Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γρόλλιος:«Θέμα διοίκησης η υπαγωγή στο "99"»


Ο Χρήστος Γρόλλιος ήταν ένας από τους δικηγόρους που βοήθησαν ώστε η ΚΑΕ Άρης  να πετύχει την υπαγωγή της στο Άρθρο 99. Ο γνωστός νομικός εξήγησε πώς οι «κίτρινοι» κατάφεραν αυτήν τη θετική εξέλιξη και τόνισε τη σημασία της. Μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό είπε:


«Αυτό που εκτιμώ ότι ήταν πολύ ορθή επιλογή από την μεριά της ΚΑΕ ήταν ότι διατηρήσαν στεγανά και προχωρήσαμε σε μια προσπάθεια εδώ και αρκετούς μήνες. Με μεθοδικότητα και μάλιστα χωρίς χρήματα, γιατί κλείσαμε συμφωνίες χωρίς προκαταβολές και χωρίς την δυνατότητα ρευστού χρήματος, ανάλογα με τις δυνατότητες που είχε η ΚΑΕ Άρης και με ένα πλάνο βιωσιμότητας το οποίο ήταν αυτό ακριβώς που μπορούσε να υποσχεθεί η ΚΑΕ και πιστεύω ότι θα το υλοποιείσει τα προσεχή 4-5 χρόνια, όσο και πιστεύουμε ότι θα διαρκέσει η εξυγίανση της ομάδας. Επιπρόσθετα υπήρχε συμφωνία με τον δημόσιο αλλά και με το ΙΚΑ κάτι το οποίο ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και συνειδητοποίησε και ο κόσμος αλλά και οι πιστωτές ότι αυτό που προτείναμε είναι και εφικτό και μπορεί να γίνει. Είναι μια προσπάθεια για να ξαναέρθει η ΚΑΕ Άρης εκεί που ήταν στο παρελθόν».

Τι σημαίνει η είσοδος στο 99 για τον μπασκετικό Άρη: «Ξέρει τι έχει να πληρώνει κάθε χρόνο. Θα έχει να πληρώνει ένα ποσό το οποίο θα το ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες με πολλές λεπτομέρειες. Το ποσό είναι εφικτό».

Για το πώς εξηγείται ότι η ΚΑΕ μπήκε στο άρθρο 99 ενώ η ΠΑΕ όχι: «Δεν θέλω να κάνω σύγκριση ανάμεσα στην ΚΑΕ και στην ΠΑΕ, η κάθε υπόθεση είναι αυτοτελής. Δεν είναι θέμα νομικών, αλλά είναι θέμα διοίκησης και πως συμπεριφέρθηκε συνολικά η ΚΑΕ. Τα στεγανά που είπα προηγουμένως έχουν μεγάλη σημασία και αποδεικνύετε και από την ανακοίνωση αυτή που έβγαλε η ΚΑΕ. Είναι πάντως πολύ διαφορετικές οι δυο υποθέσεις. Ευτυχώς πάντως επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες μας και πλέον η ΚΑΕ Άρης  μπορεί με μεθοδικότητα μπορεί να συνεχίσει σε υγιής βάσης. Πρέπει να τηρήσουμε την συμφωνία και να συνεχιστεί η προσπάθεια και να συνεχίσει ο κόσμος να είναι δίπλα στον Άρη».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Να είναι πάντα κοντά στην ομάδα γιατί το να είναι κοντά, η ενέργεια που δίνει δεν είναι μόνο χρηματική, είναι όλη αυτή η ενέργεια που βγάζει και προς τα έξω και είναι κάτι το οποίο επισπεύσαμε και στο δικαστήριο. Ο μπασκετικός Άρης εκπέμπει μια υγεία η οποία φαίνεται και μόνο που μπαίνεις στα γραφεία της ΚΑΕ. Βλέπεις μια ηρεμία και μια ήρεμη δύναμη η  οποία περιμένει να εξυγιανθεί για να δείξει και πολλά περισσότερα στους αγωνιστικούς χώρους τα οποία έχουμε ανάγκη σαν Αρειανοί».


Ο άνθρωπος που κυρίως έτρεξε την υπόθεση του άρθρου 99 ήταν ο Γιώργος Οικονόμου και δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για την εξέλιξη της υπόθεσης και την δικαίωση της ΚΑΕ και της διοίκησης.

Ο κ. Οικονόμου με δηλώσεις του στον "Alpha 96,5" τόνισε πως «έγινε ομαδική δουλειά, δεν έκανα κάτι μόνος μου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση και τον Λευτέρη Αρβανίτη. Είναι μια απόφαση που δικαιώνει τον μπασκετικό Άρη και τη νέα κατάσταση. Επιβεβαιώθηκε και δικαστικά πλέον αυτό που όλοι στην μπασκετική αγορά έχουν αντιληφθεί, ότι πλέον υπάρχει φερεγγυότητα» και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Δημήτρη Πρωτογερόπουλο, τον ορκωτό λογιστή, ο οποίος ήταν και μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο και με τα επιχειρήματά του κατέρριψε οποιεσδήποτε αμφιβολίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου