Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Να βρεθούν αυτοί που έφεραν τον Άρη σε αυτό το σημείο»


Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, λίγα λεπτά μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναφέρθηκε στην κακή πορεία του Άρη και στη δυνατότητα να ανατρέψει την κατάσταση, προκειμένου να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.


Είστε ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα του παιχνιδιού;

«Με βάση την εικόνα του αγώνα και τις φάσεις που έκανε ο Ατρόμητος, μπορώ να πω, πως είμαι δυσαρεστημένος που απωλέσαμε δύο βαθμούς. Ο Άρης φάνηκε πιο μάχιμος και έτσι έπρεπε να γίνει, γιατί κάθε εβδομάδα ουσιαστικά παίζει την κατηγορία. Πιστεύω όμως, ότι το παιχνίδι κρίθηκε αλλού. Ο Ατρόμητος δεν ήταν αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν».

Πως κρίνετε την κατάσταση του Άρη; Έχει χρόνο για να ανατρέψει την άσχημη πορεία του;

«Πρόκειται για ένα μεγάλο σωματείο με τεράστια μάζα φιλάθλων. Από ?κει και πέρα, η κατάστασή του είναι πολύ δύσκολη, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Παρ? όλα αυτά, έχουν μείνει αρκετά παιχνίδια ακόμη και θα πρέπει να προσπαθήσει μέχρι το τέλος. Άλλωστε, αυτό αρμόζει στην ιστορία του, να παλέψει όλα τα ματς μέχρι την τελευταία στιγμή και να σώσει την παρτίδα. Επίσης, θεωρώ ότι δεν φταίει τόσο το αγωνιστικό τμήμα για την κρίση που περνάει ο σύλλογος, αλλά τα οικονομικά».

Βρίσκεστε πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και είστε γνώστης του αντικειμένου. Σε τι πιστεύετε, πως οφείλεται η κατρακύλα του Άρη;

«Γι αυτό πρέπει να αναρωτηθούν όλοι εκείνοι που είχαν την τύχη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Το 2004 μπήκε στο άρθρο 44 και ουσιαστικά σβήστηκαν μερικά χρέη και μετά από κάποια χρόνια παρουσιάζονται πάλι συσσωρευμένα χρέη. Πρέπει να το δει όλο αυτό η οικογένεια του Άρη και να βρει αυτούς που φταίνε και έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου