Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Μόνο πρόστιμα θα φέρει ο εισαγγελέας!»


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης. Αναλυτικά τα όσα τόνισε:


Για την δυσκολία στην έκδοση δελτίων: «Έχω διαβάσει τι λέει κάθε πλευρά ωστόσο δεν μπορώ να γνωρίζω τι χειρισμοί έγιναν από πλευράς Άρη. Πέρσι ο Άρης κατάφερε και εξέδωσε δελτία γιατί αφενός δεν υπήρχε η εισαγγελική παρέμβαση που υπάρχει φέτος στην ΕΠΟ και δεύτερον είχε προβεί σε κάποιες διαδικασίες και κατέθεσε κάποιο έγγραφο που είχε χαρακτήρα ενημερότητας. Φέτος δεν ξέρω αν έχει καταθέσει κάτι τέτοιο».

Για την εκτίμησή του περί της κατάληξης του θέματος: «Αν καταφέρει και πείσει ο Σκόρδας την ΕΠΟ ότι ο Άρης έχει δίκιο στις θέσεις του θα εκδοθούν τα δελτία. Δεν είναι θέμα Σκόρδα. Είναι θέμα Άρη. Μακάρι να τα καταφέρει ο Άρης γιατί έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την βοήθεια από τους νέους παίκτες. Αν δεν τα καταφέρει, πιθανότατα θα πάει στα τάρταρα».

Για το επεισόδιο Σκόρδα-Ζαμπέτα πριν την έναρξη του ματς με τον Ατρόμητο: «Ο Ζαμπέτας, όπως και κάθε πρώην πρόεδρος του Άρη έχει δικαίωμα να μπαίνει στα επίσημα δωρεάν αφού υπάρχει απόφαση του δ.σ. που προβλέπει κάτι τέτοιο. Για την στάση του Σκόρδα τί να πω; Ο Σκόρδσας είναι ο γνωστός Σκόρδας. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα αλλάξει. Θα είναι πάντα ερειστικός και ο μόνος που τα ξέρει όλα. Αυτοί που τον ανέχονται έχουν την ευθύνη για ότι γίνει. Φέτος υποτίθεται ήρθε για να σώσει την ομάδα και τον βλέπω να κάνει διαρκώς σπασμωδικές κινήσεις. Δεν βλέπω παραγοντική γαλήνη και ηρεμία. Ακόμη κι αν νιώθεις αδικημένος υπάρχουν άλλοι τρόποι να το διεκδικήσεις».

Για την απουσία του κόσμου: «Αν εξαιρέσεις τα διαρκείας στο ματς με τον Ατρόμητο είναι ζήτημα αν κόπηκαν 1000 εισιτήρια. Είναι αυτός ο κόσμος του Άρη; Ασφαλώς, όχι. Απλά ο κόσμος βαρέθηκε να τον κοροϊδεύουν όλα αυτά τα χρόνια. Όταν επί χρόνια κάνεις το άσπρο μαύρο ο κόσμος το καταλαβαίνει».

Για το πόρισμα της Nexia που βρίσκεται στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα: «Είμαι στη διάθεση του όποιου οικονομικού εισαγγελέα ασχολείται με το πόρισμα για να τον διαφωτίσω σε ορισμένα θέματα. Αν και δεν πιστεύω ότι θα βγει κάτι από όλη αυτήν την ιστορία πλην της επιβολής κάποιων προστίμων στον Άρη».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν αρκεί να λες μετά από κάθε ήττα πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δείξεις ότι μπορείς να το κάνεις. Την Κυριακή η ομάδα έδωσε ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο έπρεπε να πάρει. Πάντως υπάρχουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές για να πάρει ο Άρης τις νίκες που χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου