Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Aπάντηση Άρη σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης


Ανακοίνωση απάντηση σε αυτή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ο Α.Σ. Άρης. Σε αυτήν επιτίθεται στη διοίκηση της ομάδας του Έβρου:


"Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ- Τ.Α.Π. οφείλει να ενημερώσει προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο αυτής. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Προέδρου του ΑΣ. ΑΡΗΣ – Τ.Α.Π. με τον υποδιευθυντή της αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, απόντος του Αστυνομικού Διευθυντή, του γνωστοποίησε ότι την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν και 50 με 100 φίλαθλοι του ΑΡΗ, από διάφορες περιοχές, χωρίς να υπάρχει οργανωμένη ομαδική μετακίνηση, όπως συνέβη και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας και μάλιστα ορισμένοι φίλαθλοι του Εθνικού, λόγω  της φοιτητικής τους ιδιότητας, πλήρωσαν μειωμένο εισιτήριο. Το ίδιο συνέβη και στην Αλεξανδρούπολη με φιλάθλους ιστορικών ομάδων, όπως είναι ο Ολυμπιακός και η Α.Ε.Κ. και έτσι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ομάδων. Κατόπιν ο Γενικός Αρχηγός του ΑΡΗ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Εθνικού, Ιωάννη Τζίμα, ο οποίος  δεν έφερε καμία αντίρρηση σε όλα αυτά.  Στις 07/01/2014 ήρθε η απόφαση της αστυνομίας στα γραφεία του Συλλόγου, όπως προαναφέραμε στη σύσκεψη δεν ήταν κάποιος παρόν από την πλευρά του Συλλόγου μας, (αναρωτιόμαστε ποιος από τη Σύρο ή το Βραχάτι θα παραβρεθεί στην Αλεξανδρούπολη ή ποιος από την ομάδα της Κηφισιάς;) που ανέφερε να μη διατεθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα, ωστόσο η αστυνομία άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεμονωμένης μετακίνησης του κόσμου όπως και έγινε.  

Η ιστορία του ΑΡΗ στο χώρο του βόλεϊ είναι τεράστια και ένδοξη κάτι που αποδεικνύουν το πρωτάθλημα του 1997, το Σούπερ Καπ της επόμενης σεζόν, καθώς και άλλες επιτυχίες όπως η συμμετοχή σε δύο φάιναλ φορ Κυπέλλων Ευρώπης. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και σεβόμενος την απόφαση περί μη οργανωμένης μετακίνησης βρέθηκε μεμονωμένα στην πόλη της Θράκης. Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που ξαφνικά έγινε μεγάλη ομάδα, έδειξε τη μεγαλοψυχία της και της φιλοξενία της και  αντί να παρέμβει και οι φίλαθλοι να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αφήνοντας 50 φιλάθλους εκτός γηπέδου. Και αντί να απαντήσει επί τούτου και να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία, χάνει την ουσία και μιλάει με λόγια του αέρα και… ανέμους. Εμείς οφείλουμε να προειδοποιήσουμε ότι με τέτοιες συμπεριφορές είναι βέβαιο ότι θύελλες θα σπείρουν  και θα θερίσουν οι ίδιοι. Κλείνοντας σαν ΑΡΗΣ θα θέλαμε να συγχαρούμε τον προπονητή Σάκη Μουστακίδη και τους αθλητές του Εθνικού για τη μέχρι σήμερα πορεία τους, καθώς και για τη δίκαιη επικράτησή τους στον αγώνα του Σαββάτου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου