Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Eθνικός κατά Άρη!


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Σ. Άρης για την απαγόρευση εισόδου των οπαδών του στον χθεσινό αγώνα των δύο ομάδων στην Αλεξανδρούπολη. Σε αυτή στρέφεται εναντίον της διοίκησης του ΤΑΠ Άρης την οποία καλεί να λύσει τα "εσωτερικά της προβλήματα και τις οργανωτικές αδυναμίες της". Αναλυτικά, αυτή αναφέρει:


«Τα εσωτερικά προβλήματα και τις οργανωτικές αδυναμίες της ομάδας του Άρη δεν είναι αρμόδιος ο Εθνικός για να τις λύσει. Ο Εθνικός αποτέλεσε και αποτελεί, όπως έχει αποδείξει υπόδειγμα φιλοξενίας όλων των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες στην έδρα του. Τώρα, αν η «ανοδική πορεία» μιας ομάδας δημιουργεί τόσα προβλήματα, ώστε να μην μπορούν οι υπεύθυνοι του Άρη να συνεννοηθούν και να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα δεν φταίει ο Εθνικός και κανένας άλλος.

Άραγε, η ομάδα του Άρη μπορεί να απαντήσει στα εξής ερωτήματα;

1) Γιατί δεν παρευρέθη κανένας εκπρόσωπος ούτε της ομάδας τους, ούτε φυσικά των οργανωμένων οπαδών στη σύσκεψη της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Αλεξανδρούπολη πριν από 10 μέρες; Όπως είναι γνωστό, ο Εθνικός σε συνεργασία με την Αστυνομία αποφασίζει τη διάθεση των εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας μόνο ονομαστικά και με λίστα, πράγμα που γνώριζαν εδώ και 10 μέρες οι άνθρωποι του Άρη.

2) Για να ικανοποιηθούν οι άνθρωποι του Άρη και οι φίλαθλοι τους είναι άραγε λογικό να αδειάσει μέρος της κερκίδας, η οποία ήταν ήδη γεμάτη, πολύ πριν την έναρξη του αγώνα και όχι μόνο από μικρά παιδιά, όπως θέλουν να βλέπουν οι υπεύθυνοι του Άρη;

Ο Εθνικός ουδέποτε αρνήθηκε την είσοδο των αντίπαλων φιλάθλων, φτάνει αυτή να γίνεται σύμφωνα με τον τρόπο που θεωρεί σωστό τόσο ο Εθνικός, όσο και η Αστυνομία.

Ας πάψουν λοιπόν, στον Άρη να σπέρνουν θύελλες και να θερίζουν ανέμους, γιατί οι μεγάλες ομάδες φαίνονται όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά και στην οργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου