Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Ο Αρης είναι τεράστιος και διεκδικεί τη στήριξη που του αξίζει»


Συνέντευξη, αναφορικά με όλα τα ανοικτά ζητήματα που απασχολούν τον Άρη, παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΑΣ Άρη Θωμάς Γιώτας.


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μίλησε για την επαφή που θα προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα με τον Πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, για την προσπάθειας εξεύρεσης χρηματικών πόρων για τη συμμετοχή στη Β' Εθνική, για τις επαφές με τον κύριο Ζντάνοφ, τη μελέτη για το Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και την ομάδα βόλεϊ.

Στην αρχική του τοποθέτηση, σχολιάζοντας το επικείμενο ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο Θωμάς Γιώτας, αφού επιβεβαίωσε την είδηση, ανέφερε: «Μετά τη συνάντηση της Τετάρτης, έχουμε συμφωνήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια μας για τον Άρη, να είμαστε όλοι μαζί. Θεωρώ πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Προς αυτή την κατεύθυνση, κινείται και η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ προγραμματίσαμε και συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και άλλους φορείς που είναι στα σχέδια μας». 

Σχετικά με το ποια είναι τα ζητήματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση, υπογράμμισε: «Πρωταρχικός μας στόχος, παραμένει η εξεύρεση πόρων για να παίξει η ομάδα στη Β' Εθνική και να είναι περαστική από την κατηγορία, να βρεθεί σύντομα εκεί που ανήκει». 

Σε ερώτημα για το αν είναι εφικτό να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη Β' Εθνική, επεσήμανε: «Ο Άρης έχει τεράστια ιστορία, έχει επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια, πρέπει να γίνει μια μαγιά για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Συν τοις άλλοις, εξωδιοικητικά υπάρχουν εξαιρετικοί νομικοί, για να βοηθήσουν την προσπάθεια. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ από την πλευρά της, προσπαθεί να κάνει καλά τη δουλειά της, για να συμμαζέψει τα πράγματα και να κάνει τον καλύτερο σχεδιασμό. Στην πρώτη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα, άπαντες έδειξαν πως έχουν τη διάθεση για βοήθεια. Όλοι κινούμαστε προς την κατεύθυνση εξεύρεσης πόρων ούτως ώστε να είμαστε σε θέση να πούμε με σιγουριά ότι η ομάδα θα παίξει στη Β' Εθνική». 

Σχετικά με το πώς κινούνται οι φορείς του Άρη, για την εξεύρεση πόρων και τη μελέτη για το «Κλεάνθης Βικελίδης» ανέφερε: «Ως Ερασιτέχνης, έχουμε την υποχρέωση στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα να πάμε σε γενική συνέλευση. Τότε είναι και η καταληκτική ημερομηνία για τις εξελίξεις, αλλά και το να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε κάτι χειροπιαστό στον κόσμο. Έχουμε ήδη κινηθεί προς την κατεύθυνση των μελετών για το γήπεδο μιας και με βάση το νέο νόμο (σ.σ. Καλαφάτη) μας ανοίγονται μεγάλες προοπτικές. Ο ΑΣ έδωσε την εντολή να ξεκινήσει μια μελέτη, η οποία θα πληρωθεί από τον κύριο Μπακούρα και κάποιους ακόμη Αρειανούς επιχειρηματίες. Είναι μια ευκαιρία, την οποία δεν θα απεμπολήσουμε με τίποτα. Θα έχουμε έτοιμο το προσχέδιο μέχρι το τέλος του μήνα, για να προχωρήσει η οικονομικοτεχνική μελέτη».

Σε ερώτημα για την υπόθεση με τον κύριο Ζντάνοφ διευκρίνισε: «Δεν πρόκειται για επιχειρηματία, αλλά για τον πρόεδρο των απανταχού αποδήμων Ρώσων. Έχει πολλές γνωριμίες, έχει σχέσεις με πάρα πολλούς Ρώσους επιχειρηματίες από τη μια άκρη της Γης ως την άλλη. Άνθρωπος δικός του παρακολούθησε φέτος αρκετά παιχνίδια του Άρη. Επρόκειτο να συναντηθούμε τον προηγούμενο μήνα, αλλά θα το κάνουμε τον Ιούνιο».

Σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές του Ερασιτέχνη, υπογράμμισε: «Θα το κάνω μόνο αν θα έχω στα χέρια μου προτάσεις χορηγίας, προκειμένου να είμαι συνεπής στις εξαγγελίες του περασμένου Σεπτέμβρη, αλλά και να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Αν δεν το πετύχω δεν θα είμαι υποψήφιος σε καμία περίπτωση». 

Για τη φετινή χρονιά της ομάδας βόλεϊ, πρόσθεσε: «Η χρονιά δεν ήταν επιτυχημένη, για να είμαι ειλικρινής. Από την άλλη βέβαια, με τις συνθήκες και τη χρονική στιγμή που αναλάβαμε πέρυσι, πετύχαμε το ελάχιστο που θα μπορούσαμε δηλαδή να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο σχεδιασμός μας δεν ήταν πετυχημένος, γι αυτό και τη νέα χρονιά, χρειάζεται πιο έγκαιρος. Ήδη μιλήσαμε με τον κύριο Φίνο κι άλλον έναν προπονητή, ενώ θα συνεχίσουμε τις επαφές τις επόμενες ημέρες. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας, για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, ανέφερε: «Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως ο Άρης είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με απίστευτο κόσμο στο πλευρό του. Δεν μπορεί αυτός ο σύλλογος, με αυτή τη δυναμική, να μην έχει την ανάλογη στήριξη και υποστήριξη από όλους τους φορείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου