Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συνάντηση Άρη με Σαμαρά - Βενιζέλο. Για εντυπώσεις;


Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ζήτησαν οι φορείς του Άρη (ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΚΜΑ), για την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της NΟVA η απάντηση ήταν θετική.

Αντικείμενο της συζήτησης αναμένεται να είναι η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος και οι δυνατότητες βοήθειας από την Πολιτεία. Το σχετικό έγγραφο εστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου και το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, την προσεχή Κυριακή οι άνθρωποι του Αρη, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΑΣ, Θωμά Γιώτα, θα συναντηθούν και με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο, επίσης, θα ενημερώσουν για τα ζητήματα της ομάδας, περιμένοντας ιδιαίτερη ανταπόκριση, λόγω εντοπιότητάς του και καλύτερης γνώσης των θεμάτων της εκλογικής του περιφέρειας.

Εμείς (που ως μέσο θίξαμε πολλές φορές την ανισονομία που βιώνει ο Άρης σε όλα τα επίπεδα) αναμένουμε οι συναντήσεις να έχουν σημαντικά και ουσιαστικά αποτελέσματα και να μη γίνουν στο πλαίσιο της προεκλογικής ψηφοθηρικής διάθεσης των δύο πολιτικών και της δημιουργίας εντυπώσεων από την πλευρά των παραγόντων του Άρη.

Nα σημειώσουμε πως όπως έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης: «Κατατέθηκε στην Βουλή η τροπολογία που επιτρέπει τη δημιουργία του πρότυπου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ».

Το θέμα για την τροπολογία-σκάνδαλο που ετοιμάζεται είχε αναδείξει μόνο το δικό μας μέσο (βλ. ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου