Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Συνάντηση για την αναδιοργάνωση της ΚΑΕ Άρης


Η συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με στελέχη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, που είχε ως στόχο την αναδιοργάνωση της λειτουργίας της ΚΑΕ, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο PORTOPALACE. Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι κύριοι: Γιώργος Ουζουνίδης, Γιάννης Σαμολαδάς, Βαγγέλης Αγγελούσης, Θωμάς Νικολός, Νίκος Ζεϊμπέκης, Χρήστος Γρόλλιος, Θανάσης Πλιάκης, Γιάννης Μεταξάς, Γιώργος Αιγίδης, Ανδρέας Γαϊτανίδης, Τάσος Δεσύπρης, Βασίλης Λυπηρίδης, Θεόφιλος Αργυρόπουλος, Νίκος Χασόπουλος, Θεόδωρος Εμμανουηλίδης. Απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι κύριοι Πέτρος Ράσογλου, Στάθης Ρούσος, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος και Γιώργος Οικονόμου, οι οποίοι συμμετέχουν ήδη στις ομάδες εργασίας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και δήλωσαν ξανά ότι βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας σε οτιδήποτε τους ζητηθεί.

Σκοπός και θέμα της συνάντησης ήταν να πραγματοποιηθεί μία διερευνητική επαφή από τον κ. Αρβανίτη στο κατά πόσον είναι διατεθειμένοι οι παρευρισκόμενοι -βάσει της επιθυμίας τους να προσφέρουν στον ΑΡΗ - να δραστηριοποιηθούν πάνω σε ένα οργανόγραμμα, το οποίο παρουσιάστηκε διεξοδικά από τον Πρόεδρο του ΑΡΗ.

Υπήρξε πλήρης και καθολική αποδοχή των προτάσεων, ο κάθε ένας τοποθετήθηκε εκφράζοντας την άποψή του και είναι σημαντικό το ότι υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, γεγονός που σημαίνει ότι έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για την ουσιαστική και ριζική αναδιοργάνωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Η συνάντηση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε και θα προχωρήσει η άμεση υλοποίηση των σχεδιαζόμενων ενεργειών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου