Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αναμονή για την απόφαση της αίτησης αντικατάστασης διοίκησης


Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε, περιμένουν οι άνθρωποι της Κοινωνίας Μελών Αρη και του ΑΣ την απόφαση του δικαστηρίου στην αίτηση που έχουν καταθέσει για αντικατάσταση της διοίκησης Σκόρδα, στην ΠΑΕ.


Ως γνωστόν, οι δύο θεσμικοί φορείς του συλλόγου έχουν αποσύρει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη τους από το πρόσωπο του νυν προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο οποίος παραμένει στη θέση του, στηριζόμενος στον διορισμό του από το Ειρηνοδικείο.

Στην περίπτωση όμως που η αίτηση αντικατάστασης γίνει δεκτή, τότε οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα, καθώς ο κ. Σκόρδας θα υποχρεωθεί σε αποχώρηση. Υπάρχει, βεβαίως και το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο αίτημα να μην γίνει δεκτό από την έδρα, οπότε η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ Αρης θα έχει την ευχέρεια να εξαντλήσει τη θητεία της. Δηλαδή, να παραμείνει στη θέση της μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάμπρος Σκόρδας, δεν έδωσε το παρών στη χθεσινή αναμέτρηση των κιτρίνων στην Τρίπολη, στέλνοντας τον αντιπρόεδρο, Θανάση Κώνστα, ο οποίος εκπροσώπησε σε διοικητικό επίπεδο τον Αρη.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου