Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Xoλέβας: «Ο κόσμος του Άρη είναι φαινόμενο» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» μίλησε ο αρχαιότερος εν ζωή Πρόεδρος του Άρη, Γιάννης Χολέβας, πλέκοντας το εγκώμιο του κόσμου της ομάδας. Ταυτόχρονα, μίλησε για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Η συνέντευξη του Γιάννη Χολέβα:

Για τα χρόνια που είναι κοντά στον Αρη: “Παρακολουθώ τον Αρη από 5 ετών, από το 1929”.

Για τον Νίκο Καμπάνη: “Ήταν ένας άνθρωπος δοσμένος στον Άρη. Είχε βέβαια όπως όλοι τα ελαττώματα του. Συνεργαστήκαμε μαζί όμως πολύ καλά. Είχαμε μερικές διαφωνίες, αλλά τα βρίσκαμε μεταξύ μας. Δεν είχαμε μίση και καυγάδες όπως σήμερα, οι οποίοι έφαγαν τον Αρη”.

Για την σημερινή κατάσταση του Αρη: “Τον Αρη παλιά τον σέβονταν. Όχι όπως αυτό που βλέπουμε φέτος. Ο Αρης αυτός, με την ιστορία που έχει, έχασε την αξιοπιστία του και δεν εισπράττει τον σεβασμό που του αρμόζει.

Ο κόσμος του Αρη είναι φαινόμενο. Υπάρχουν βέβαια και οι οπαδοί των άλλων ομάδων, αλλά του Αρη δίνουν και την ψυχή τους. Στηρίζουν συνεχώς την ομάδα.

Ο τρίτος παράγοντας της ιστορίας του Αρη είναι οι παλαίμαχοι παίκτες. Από τον Λεωνίδα τον Μποζάνη, που τον αγαπώ σαν αδελφό μου, μέχρι τον Παπαϊωάννου και άλλους. Ο τέταρτος παράγοντας είναι οι διακεκριμένοι πρόεδροι, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πάλι τις υπηρεσίες τους. Δηλαδή οι Δαυσγένης, Τσαρούχας, Παπαϊωάννου και άλλοι”.

Για τους παράγοντες που φέρουν ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας: “Καθένας έχει την ιστορία του και κρίνεται από τις πράξεις του. Δεν θα κάνω εγώ τον δικαστή. Είναι φανερό τι έγινε τα τελευταία χρόνια. Ήμουν από εκείνους που συνέβαλαν για να έρθει ο Κοντομηνάς, ο οποίος έφυγε και τώρα ενισχύει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Γιατί από τον Αρη, δεν άκουσε και καμία καλή κουβέντα.

Για το θέμα “επενδυτής”: “Οι ξένοι επενδυτές είναι παραμύθια, που έχουν πέσει στο κενό. Πρέπει να δούμε την κατάσταση κατάματα και να βγούμε από τον λάκκο που έχουμε πέσει. Να συμπράξουν όλοι οι παράγοντες και οι φίλαθλοι. Αυτή είναι η τρίτη φορά που πέφτουμε και η πιο σοβαρή. Οι ομάδες στη δεύτερη κατηγορία είναι πολύ δυνατές".

Aκούστε τη συνέντευξη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου