Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μπαράζ ανακοινώσεων από παραρτήματα του "Super 3"


Ο Super 3 Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ασκεί δριμύτατη κριτική στον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Λάμπρο Σκόρδα και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Αρη για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Super 3 Μελισσοχωρίου.

Η ανακοίνωση του Super 3 Μελισσοχωρίου που προηγήθηκε χρονικά:

Άμα δεν είσαι Σουπεράς στην καρδιά μην μπεις στον κόπο να διαβάσεις αυτές τις γραμμές , δεν είναι για σένα αυτές οι λέξεις , δεν θα μπορέσεις να τις καταλάβεις και θα ξοδέψεις τζάμπα χρόνο από την ζωή σου.

Αδελφέ , αν αυτή η ανακοίνωση που διαβάζεις είναι η τελευταία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσένα .Ξέρουμε το πώς νιώθεις , την πίκρα , τη στενοχώρια ,τα ερωτήματα που εγείρονται κάθε φορά που σκέπτεσαι όλη τη φάση. «Τι κάναμε;» , «τι έγινε;» , «μήπως έπρεπε να πράξω διαφορετικά;» , «ποιος φταίει τελικά;» και άλλα τέτοια . Να είσαι σίγουρος ότι για έμενα, σαν αδελφό σου, δεν φταις ΚΑΘΟΛΟΥ . Για εμένα έπραξες πάντα σωστά , όχι σαν αποτέλεσμα αλλά σαν τρόπο σκέψης , αυτόν που σε κάνει οπαδό, αυτόν τον αληθινό τρόπο που σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και τα αδέλφια σου.

Το τι έγινε πάνω-κάτω το ξέρουμε και θα το συζητήσουμε διεξοδικά πολλές φορές , όμως «Ω γέγονε γέγονε » , δεν θα αλλάξει κάτι με τα λόγια και την ανάγκη για φταίχτες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουν τα πράγματα είναι να πάρουμε τον ΑΡΗ στην πλάτη μας άλλη μια φορά .Να αποδεχτούμε το βάρος, να διατηρήσουμε μια ΙΔΕΑ , αυτήν την ιδέα που έχει χαραχτεί στο μυαλό μας ,αυτό που μερικοί το έκαναν τατουάζ στο σώμα αλλά όλοι το κάναμε τατουάζ στην καρδιά. Δεν είναι το θέμα σε ποια κατηγορία θα παίζουμε , το θέμα είναι πως νιώθουμε εμείς τον ΑΡΗ , αν ο ΑΡΗΣ μικρύνει μέσα μας τότε μόνο θα μικρύνει σαν σύλλογος , όσο για εμάς θα είναι ψηλά, κανένας δεν θα μπορέσει να τον φτάσει και να τον μειώσει , να τον φέρει στα μετρά του.

Οι δυσκολίες που υψώνονται μπροστά μας μοιάζουν με τεράστια τείχη , τόσο που οι αγώνες των πέτρινων χρονών φαίνονται παιχνιδάκι . Όμως πίσω από αυτό το τείχος βρίσκονται τα όνειρα μας και εξαρτάται από εσένα αδελφέ αν γουστάρεις να το γκρεμίσουμε μαζί . Πόσοι θα είμαστε; Πέντε; Τριακόσιοι; Εκατό χιλιάδες; Δεν έχει σημασία αυτό. Ούτε το πόσο καιρό θα μας πάρει , ούτε το ποιοι θα τα παρατήσουν στην πορεία .Έστω και ένας να καταφέρει να δει αυτό που εμείς ονειρευτήκαμε τότε θα έχουμε πετύχει και ας μην είμαστε εκεί μπροστά , ας είμαστε σε μια γωνιά εκεί πάνω δεξιά με ένα τσιγάρο στο στόμα και ένα χαμόγελο , αρκεί να γίνει όμως αδελφέ μου. Αρκεί να έχεις την υπομονή και την αντοχή να παλέψεις ξανά , όχι μόνο σε πέταλα , αλλά σε δρόμους , σε στενά , σε γραφεία, σε διαδρόμους , σε αίθουσες και όπου αλλού χρειαστεί ο ΑΡΗΣ.

Όταν λοιπόν το παλέψεις , τότε θα έχεις μια ιστορία να διηθηθείς , μια από αυτές τις χιλιοειπωμένες ιστορίες , που λες συνεχεία στα ίδια άτομα, για οπαδικές φάσεις που κανείς δεν βαριέται να τις ακούει και κανείς δεν βαριέται να τις διηγείται . Αυτήν την ιστορία αδελφέ μου θέλω να γράψουμε τώρα . Αυτήν που θα είναι η πιο γαμάτη από όλες γιατί θα είναι η δυσκολότερη , θέλω όμως να την γράψουμε στο ίδιο πέταλο , με τις γροθιές μας ψηλά και την μπλούζαρα με το Θεό και το Bulldog που θα φοράμε με περηφάνια.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ SUPER-3
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ SUPER-3

Η ανακοίνωση του Super 3 Κομοτηνής:

"Οι στιγμές που βιώνει ο σύλλογος μας είναι οι πιο δύσκολες στην ιστορία του. ΑΡΗΣ όμως δεν γίναμε στα εύκολα αλλά στα δύσκολα. Στο πλευρό του θεού θα μείνουμε μέχρι τέλους και το τέλος δεν πρόκειται να έρθει όσο υπάρχουμε εμείς. Αντίθετα όσον αφορά τον καθηγητή της διχόνοιας και τα υπόλοιπα φερέφωνα του, το τέλος τους είναι πολύ κοντα. Τα 100 χρόνια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας θα τα γιορτάσουμε όπως της αξίζει και όχι όπως θέλουν οι καρκίνοι που την έχουνε στοιχειώσει. Ο SUPER-3 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ καλεί όλο τον λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ το Σάββατο, στην κιτρινόμαυρη πόλη μας για τον αγώνα με τον πανθρακικό. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από τις 11:00 το πρωί.

Υ.Γ. 1) κότες προσοχή στους ανέμους.

Υ.Γ. 2) Λαμόγια είστε ανεπιθύμητοι στην πόλη μας.

Υ.Γ. 3) Εμείς στο πέταλο μέχρι να σαπίσουν τα κόκκαλα μας.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ SUPER-3"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου