Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Hμέρα πληρωμών στους ποδοσφαιριστές


Ημέρα πληρωμών είναι η σημερινή για τον Αρη, εφόσον γίνει πράξη η προεδρική υπόσχεση που μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας πριν τον αγώνα της ομάδας με τον ΠΑΟΚ. 


Ο Ανδρέας Τάτος με τον Κρίστι Βανγκέλι, ενημέρωσαν τους συμπαίκτες τους πως ο Λάμπρος Σκόρδας θα τους καταβάλει σήμερα κάποια χρήματα, απόρροια των εσόδων που υπήρξαν από το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται, επί της ουσίας, για τη δέσμευση του προέδρου της ΠΑΕ πως οι εισπράξεις του ντέρμπι θα δοθούν εξ΄ ολοκλήρου στους ποδοσφαιριστές, πράγμα που το αναμένουν, πια, εντός της ημέρας, ελέγχοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

«Δικαστικό καραγκιοζιλίκι στον Άρη»

«Αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα δικαστήρια θα πρέπει κάποτε να τελειώσει.Είναι ντροπή αυτό το πράγμα που γίνεται συνέχεια. Ας το πάρουν απόφαση κάποιοι πως δεν είναι επιθυμητοί από τον κόσμο και ας αποχωρήσουν ειρηνικά και ομαλά. Μακάρι να ήμαστε όλοι αγαπημένοι αλλά υπάρχουν πηγές που μονίμως δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα». Η φράση ανήκει στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Αρη, κ. Παναγιώτη Στεφανίδη, αφορά τη διοίκηση Σκόρδα και αντικατοπτρίζει μια θλιβερή εικόνα που δεν αρμόζει στον Άρη. Πιθανότατα ο κ. Στεφανίδης δεν αντιλαμβάνεται ότι ούτε ο ίδιος είναι επιθυμητός από τον κόσμο καθώς έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον επερχόμενο υποβιβασμό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου