Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

"Ιερολοχίτες" εναντίον ΠΑΟΚ!


Aνακοίνωση με πολλές αλήθειες εναντίον του ΠΑΟΚ εξέδωσε ο Σ.Φ. Άρη "Ιερολοχίτες". Η ανακοίνωση του ιστορικότερου συνδέσμου του Άρη αναφέρει:

"Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...

Ρε ξεφτιλισμένα αλλόθρησκα ανθρωποειδή, που χρόνια τώρα η ομαδούλα σας έχει σαρώσει τον κάθε είδους τίτλο βρωμιάς, προπαγάνδας και συστημικότητας, εσείς που λέτε ότι είστε έξω από το βόθρο, για κάντε μας λιανά, δυο τρία ανεξιχνίαστα μυστήρια σχετικά με την πάρτη σας, έτσι για να δούμε αν τελικά ξέρουμε τι λέμε και γιατί το λέμε:

1. Τελικά πόσο σας αηδιάζει η ΕΠΟ; Είναι αλήθεια πως το σύστημα έχει πολύ βαθιές ρίζες, αλλά εσάς τι σας τσούζει πιο πολύ, το σύστημα ή τα πρόσωπα; Στη τελική ποια ακριβώς είναι η θέση και άποψή σας για τον προ-προηγούμενο πρόεδρο της ΕΠΟ; Έχετε καθόλου άποψη; Μάλλον βολεύει σε κάποιες περιπτώσεις η επιλεκτική μνήμη... Ρε γραφικοί, ποιον νομίζετε πως κοροϊδεύετε;
2. Τι προσόντα χρειάζεται κάποιος για να προσληφθεί στο μαχαλά σας; Αρκούν τα πτυχία ή πρέπει να φέρει και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Είναι γνωστό σε όλους ότι ο μπαμπάς σας είναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ, αλλά κάποιων άλλων ο μπαμπάς δούλευε συμβουλάτορας του Κόκκαλη. Η «ηθική κρίση», όταν καταγγέλλεται εκ περιτροπής, είναι για τους να χαμε να λέγαμε.
3. Αυτή τη βδομάδα φορέσατε το μανδύα του ηθικού, εσείς κι ο δήθεν προπονητής σας –και δήθεν πρώην ποδοσφαιριστής- και ήρθατε ντεμεκ να παίξετε μπάλα. Την προηγούμενη ακριβώς εβδομάδα, μοιράζατε ατιμώρητοι «μπουκέτα», προσπαθώντας να πείσετε ότι δήθεν είστε σε κόντρα με μια ομάδα, που μια χαρά σας βόλεψε σε ρόλο αναχώματος του αιώνιου αντιπάλου της και έχει παράλληλα δεμένο το γάιδαρό της, ότι κάθε χρόνο με εσάς, θα έχει καβάντζα το market pool του Τσάμπιονς Λιγκ..!! Τόσο λίγοι ήσασταν πάντα, δε μας εκπλήσσει πλέον αυτός ο συμβιβασμός...
4. Ο Κομίνης δεν είναι το μόνο παιδί-«Μάλαμα(ς)» της ελληνικής διαιτησίας που κάνει το ανθρωπάκι του συστήματος. Είπαμε, η εκ περιτροπής «κρίση ηθικής» είναι για τους να χαμε να λέγαμε...
5. Αφού λοιπόν είστε τόσο έξω από το βούρκο και το σύστημα, θα πρέπει να πείτε και δυο λόγια στον κοσμάκη σας, για τα δημοσιεύματα με τους ύποπτους φάκελους της Ουέφα, όπου ακούγεται και το όνομα του ομίλου σας.!!! Δε νομίζετε; Ο σκοταδισμός όμως βολεύει τα βλήματα που έχετε οπαδούς όσο βέβαια και τους επικεφαλείς του βρωμερού και σάπιου αυτού κατασκευάσματος, που ΕΣΕΙΣ αποκαλείτε ομάδα...

Τέλος, είναι λογικό κάποιες ακριβοπληρωμένες φλωρούμπες να μην θέλουν να ξαναπατήσουν το πόδι τους στην πιο καυτή και ποδοσφαιρική έδρα της Ελλάδας. Το ξέρουν καλά πως ο Νόμος του ΧΑΡΙΛΑΟΥ θα ισχύει πάντα και πως εκεί δεν περνάνε οι ψευτομαγκιές, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται ο ΑΡΗΣ...!!!

ΥΓ1: Η τέχνη του «ξεπλένειν» έχει ως βασικό κανόνα, το να υπερτιμολογείς μετριάντζες, κουτσάλογα και υπέρβαρους (ρε ανύπαρκτε τζαβέλλα, ζυγίστηκες τελευταία ή δε σε σηκώνει πλέον η ζυγαριά;)..!!!

Υ.Γ.2: Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ξεκίνησαν οι προεγγραφές για εκδρομή στην κομοτηνή. Κόντρα στην πρωτόγνωρη φετινή «μόδα» ελπίζουμε αυτή τη φορά, αυτοί που παριστάνουν τη διοίκηση, να πράξουν το ιερό καθήκον τους και να απαιτήσουν, ο ΑΡΗΣ στην κομοτηνή να παίξει έχοντας στο πλευρό του, τους οργανωμένους οπαδούς του.!!!

Υ.Γ3: Ένα είναι σίγουρο, για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΑΡΗ, είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Μετά θα τα πούμε όλα για όλους, αρκεί ο γίγαντας λαός του ΑΡΗ να καταλάβει ένα πράγμα: «Το σήμερα προστάζει, για ένα αύριο, χωρίς το χθες!»

Ας τελειώνουμε μια και καλή με το παρελθόν της καταστροφής, τους εμπνευστές του, αλλά και όλους τους συνενόχους, ακούσιους και εκούσιους!!!

ΑΡΗΣ-ΑΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970"

1 σχόλιο: