Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δραματικές εξελίξεις στον ΑΣ


Δραματικές εξελίξεις στον ΑΣ Άρης δρομολογούνται μετά το αίτημα οκτώ μελών του διοικητικού συμβουλίου για την διενέργεια έκτακτης συνεδρίασης σήμερα!

Τα οκτώ μέλη ζητούν από τον πρόεδρο Θωμά Γιώτα να (ξανα)παραιτηθεί, καλούν να μην αγγίξει κανείς το ταμείο του ΑΣ, ενώ υπάρχουν βολές για την ρύθμιση των χρεών που αποφασίστηκε εν αγνοία τους.

Συγκεκριμένα, την σύγκληση του συμβουλίου ζήτησαν οι κ.κ. Αναστασίου, Οικονόμου, Κωνσταντινίδης, Σαρηγιαννίδης, Πλαγάκος, Κουζούνιας, Κοσμάς και η κα. Καββαδία, ενώ έχουν παραιτηθεί οι κ.κ. Λεκίδης, Κώτσης, Μηνιάδης, (επίσημα δεν έχουν γίνει αποδεκτές).

Στο σημερινό συμβούλιο αναμένεται να ζητηθεί η παραίτηση του Θωμά Γιώτα (είχε παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, αλλά αρχικά δεν έγινε αποδεκτή) και η ανασυγκρότηση σε σώμα του δ.σ. του ΑΣ.

Από κει και πέρα, όπως διατυπώνεται και στο έγγραφο, τα οκτώ μέλη, ζητούν να μην υπάρξει καμία απολύτως κίνηση-πληρωμή από το λογιστήριο του ΑΣ, μέχρι να δρομολογηθούν οι παραπάνω εξελίξεις. Ο κύριος λόγος είναι ότι κάποια χρήματα απορροφούνται μόνο από το βόλεϊ, χωρίς να υπάρχει μέριμνα για τα άλλα τμήματα, να μην πληρώνεται το φυσικό αέριο, αλλά και άλλες ζωτικής σημασίας υποχρεώσεις του ερασιτέχνη.

Από κει και πέρα, υπάρχουν βολές που αναμένεται να γίνουν γνωστές και στο διοικητικό συμβούλιο, σχετικά με τη νέα ρύθμιση των χρεών, στην οποία προχώρησε, όπως καταγγέλλουν τα μέλη του δ.σ, από τον Θωμά Γιώτα, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθεί από τον σύλλογο, με ορατό τον κίνδυνο νέων προστίμων και προσαυξήσεων!

Ο ΑΣ είχε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τα χρέη του προς το Δημόσιο που πλέον δεν εξυπηρετούνται (αφού δεν υπάρχει ούτε ευρώ διαθέσιμο για τόσο μεγάλες καταβλολές), ενώ υποβόσκει και νέος κίνδυνος με φύλλα ελέγχου για το γνωστό θέμα των εικονικών τιμολογίων!

Μέσα σε αυτό το τοπίο, η απάντηση (που δημοσιεύουμε) του προέδρου του ΑΣ, αλλά και του γ.γ. Κώστα Ελευθεριάδη ήταν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να γίνει σήμερα συμβούλιο, ότι δρομολογήθηκε το θέμα το φορολογικό με σχετική εντολή στο νομικό και πως συμβούλιο θα γίνει μετά από 9 μέρες στις 28 Μαρτίου!

Στις 7 το απόγευμα, πάντως, αναμένεται να μαζευτούν τα οκτώ μέλη για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις!



πηγή: pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου