Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

"Ο Αυτοκράτορας δεν πέθανε"


Η ΚΑΕ Αρης οργάνωσε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τιμήσει τους χορηγούς της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ, κ. Λευτέρη Αρβανίτη, οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι προσφέρουν οικονομικά, μίλησε για σκληρή και άδικη κριτική από συμπαθούντες του προηγούμενου καθεστώτος , ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας.


Αρχικά είπε: "Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι χαρά και τιμή, να τιμούμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν οικονομικά, βοηθάνε την ομάδα να ξεπεράσει την κρίση. Είναι οι χορηγοί μας και οι κάτοχοι διαρκείας. Μας δίνει ηθική ικανοποίηση, παρότι ο Άρης είναι σε μεταβατικό στάδιο λόγω της εξυγίανσης".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται η διοίκηση: 

"Η κριτική ήταν σκληρή και άδικη αλλά επειδή ήταν καλοπροαίρετη, την δεχθήκαμε και ποτέ δεν αντιδράσαμε. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι λάτρεις της καταστροφολογίας και συμπαθούντες το προηγούμενο καθεστώς. Μόλις διασφαλιστούν οι όροι από την μετάβαση της ομάδας, από την κρίση στην υγεία μέσω της οικονομικής εξυγίανσης, θα ασχοληθούμε κι με αυτούς".

Και κατέληξε στέλνοντας μήνυμα ενότητας:

"Ο Άρης με τα 100 χρόνια προσφοράς, περνάει δύσκολες στιγμές. Πισώπλατα μαχαιρώματα, μικροπολιτικές, διαμάχες, έριδες, πικραίνουν τον κόσμο. Ο Άρης δεν έχει πεθάνει, ο περήφανος, ο Αυτοκράτορας ζει μέσα σε εμάς και πρέπει να τον κρατήσουμε ζωντανό και να τον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές, μεγάλο και πρωταγωνιστή όπως πρέπει να είναι. Θα πρέπει να σταματήσουμε το μίσος που βγάζουμε μεταξύ μας, γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε την κρίση που αντιμετωπίζουν τα τμήματα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου