Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Θέλει να ελέγξει την ΚΜΑ ο Σκόρδας


Την προσπάθεια του να ελέγξει και την Κοινωνία Μελών Αρη θα επιχειρήσει με δικαστική προσφυγή ο Λάμπρος Σκόρδας.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα «πατήσει» πάνω στο δικόγραφο με το οποίο η ομάδα Στεφανίδη θέλησε να τον ανατρέψει, μέσω του Ειρηνοδικείου, πριν από μερικές ημέρες, στο οποίο εμφανίζονται ως παραιτημένα μέλη τόσο ο πρόεδρος (Στεφανίδης), όσο και ο αντιπρόεδρος (Φουρλίγκας). Το γεγονός αυτό, όπως θα υποστηρίξει ο κ. Σκόρδας, σε συνδυασμό με την επίσημη αποχώρηση του Κώστα Γεωργιάδη,  καθιστά ανενεργό το ΔΣ της ΚΜΑ.

Ποιος είναι ο στόχος του; Η πτώση της σημερινής διοίκησης και η διεξαγωγή εκλογών στην Κοινωνία του Αρη, τις οποίες θεωρεί πως μπορεί να «καθοδηγήσει», δεδομένου πως τα περισσότερα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη είναι φίλα προσκείμενα στον ίδιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφυγή θα γίνει εντός της εβδομάδας, προκειμένου να μην διεξαχθεί η δίκη της 18ης Μαρτίου, μέσω της οποίας η σημερινή ΚΜΑ, επιδιώκει τη δική του πτώση. Από την πλευρά του, το περιβάλλον Στεφανίδη, δηλώνει πως δεν ισχύει τίποτα απ΄ όλα αυτά και πως υπάρχει απάντηση που θα δοθεί, εφόσον χρειαστεί.

Πρόκειται, ασφαλώς, για μία δικαστική έξαρση, την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα δίνει τις τελευταίες της μάχες για παραμονή στην κατηγορία...

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου