Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ


Η συντριβή από τον Παναθηναϊκό πέρασε έχοντας αφήσει τα σημάδια της αλλά από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αρη επιστρέφουν στις προπονήσεις με στόχο να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.


Ο Σούλης Παπαδόπουλος, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, θα καταστρώσει το πλάνο του για το επερχόμενο ματς με το συμπολίτη.

Ο προπονητής του Αρη ευελπιστεί στην επιστροφή του Αγκάνθο, καθώς και των Πουλίδο, Καμινιώτη και Τσουμάνη, ενώ αισιοδοξεί σε μείωση της ποινής των Μπουγαϊδη, Μπακασέτα, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή.

Από την πλευρά της η διοίκηση που στις 2 μετά το μεσημέρι θα παραθέσει συνέντευξη τύπου ετοιμάζει αύξηση του εισιτηρίου από τα 5 στα 10 ευρώ!

Επίσης, η νέα εβδομάδα που ξημέρωσε περιλαμβάνει κι άλλα σημαντικά γεγονότα για τους κιτρίνους, όπως την αυριανή εκδίκαση στο διαιτητικό δικαστήριο για Ντίκο, Καστίγιο, Σανκαρέ και την σύσκεψη της επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου