Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ζαχαροπλαστεία ELITE: Μια πρόταση για να γλυκαθείτε!


To blog σας προτείνει τα Ζαχαροπλαστεία ELITE, που λειτουργούν επί 35 χρόνια συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υλικών και παρασκευής και ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Όπως μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι των δύο καταστημάτων:


"Εδώ φτιάχνουμε το καλύτερο Μιλφέιγ της πόλης. Μόνο 1.50 €.

35 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο χώρο του γλυκού.

Στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν  δύο καταστήματα, Ανδριανουπόλεως  12 στη Χαριλάου και Καραμανλή 181 ( πρώην Ν. Εγνατία) στην περιοχή Βούλγαρη.

Με πίστη σε αυτό που παρασκευάζουμε και συνέπεια σε αυτό που προσφέρουμε στους καταναλωτές συνεχίζουμε μια γλυκιά ιστορία 35 χρόνων.

Χρησιμοποιούμε ό,τι πιο αγνό και φυσικό υλικό υπάρχει σαν πρώτη ύλη και παρασκευάζουμε γλυκά προϊόντα, σεβόμενοι τον εαυτό μας και εκτιμώντας τους καταναλωτές πελάτες μας.

Παρασκευάζουμε παραδοσιακά ελληνικά γλυκά σε τούρτες, πάστες, σιροπιαστά και κεράσματα. Στα καταστήματα μας θα βρείτε το καλύτερο Μιλφέιγ της πόλης!!!

Στο παγωτό που φτιάχνουμε, χρησιμοποιούμε φρέσκο γάλα, πρόβειο, χωρίς τη χρήση αρωματικών, χρωστικών υλικών. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά, αγνά υλικά γιατί η φύση είναι σύμμαχος στη γεύση και την ποιότητα. Έτσι συνεχίζουμε ακόμη.

Στο κατάστημα στην οδό Καραμανλή 181, όπου λειτουργεί και σαλόνι για καφεδάκι και γλυκάκι, φτιάχνουμε την ίδια στιγμή και ψήνουμε, ίσως την καλύτερη πίτσα. Και την προσφέρουμε σε κομμάτι ή ολόκληρη σε πακέτο. Σας περιμένουμε..."















Και επειδή δοκιμάσαμε και εμείς τις γεύσεις τους σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα Ζαχαροπλαστεία ΕLITE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου