Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τσαγκρώνης: «Εμείς θέλαμε οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού σε χωριστές κερκίδες!»


Στην Αστυνομία απέδωσε την ευθύνη για τα επεισόδια πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Τάκης Τσαγκρώνης, γενικός γραμματέας της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ήταν για μια ακόμη φορά απών από τον τελικό, και ο Τσαγκρώνης απέδωσε την ευθύνη για τα επεισόδια πριν την έναρξη του τελικού, με οπαδούς του Παναθηναϊκού με διακριτικά να επιτίθενται σε φίλους του Άρη, στην Αστυνομία: «Είναι θετικό το γεγονός ότι ο τελικός διεξήχθη και πάλι σε γεμάτο γήπεδο. Παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα με οπαδούς, καθώς υπήρξαν παραλείψεις από την αστυνομία. Η ομοσπονδία είχε προτείνει να δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και να καθίσουν σε ξεχωριστές κερκίδες. Η αστυνομία ήθελε να είναι ανακατεμένοι και να μη φέρουν διακριτικά».

«Δεν είναι δουλειά της ομοσπονδίας να κάνει έλεγχο στην είσοδο στο γήπεδο, αλλά της αστυνομίας», τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ. «Υπήρχαν στη διάθεσή της λίστες με τα στοιχεία 4.000 ατόμων. Δεν πρέπει όμως να στεκόμαστε μόνο στα αρνητικά». «Να βλέπουμε και τα θετικά και να προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε ο Τσαγκρώνης.

Διαβάστε τι είχε δηλώσει στα ΑΝ 98,7 ΕΔΩ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου