Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

«Εμπάργκο» του Άρη στην ΔΤ!


Με απόφαση της διοίκησης του Άρη παίκτες και προπονητικό επιτελείο της ομάδας αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στη Δημόσια Τηλεόραση, καθώς είχαν δικαιολογημένα παράπονα από την κάλυψη του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν τα παράπονά τους είχαν να κάνουν με τη μετάδοση του αγώνα και γι αυτό φέρονται οι διοικούντες να έδωσαν εντολή ώστε να μην γίνουν δηλώσεις στην κάμερα.

Στη μετάδοση του αγώνα ήταν ο γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου ενώ στο σχολιασμό ο προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν κανονικά εκπρόσωποι της ομάδας.

3 σχόλια:

  1. Με απόφαση της διοίκησης του Άρη παίκτες και προπονητικό επιτελείο της ομάδας αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στη Δημόσια Τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to paratravhxe o malakismenos....ante kai ton eixa se mai ektimhsh.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διοικηση επέλεξε πρίν τον αγώνα να μην πυροδοτήσει το κλίμα μπας και μπορέσει να κλέψει το κύπελλο. Πάρ 'αυτά η στρατηγική της κρίνεται ως αποτυχημένη καθώς για άλλη μια φορά ο σύλλογος βρέθηκε απροστάτευτος και γυμνός. Ουτε μερίμνησε να βρει εισητήρια δια του πλαγίου τρόπου όπως χαρακτηριστικά γίνεται στην Ελλάδα (άλλοι αθλητικοί σύλλογοι-δήμοι-περιφέρειες-νομαρχίες-φίλοι-γνωστοί) Δεν ξέρω αν είχε επιλέξει να πυροδοτήσει το κλίμα τι αποτέλεσμα θα είχε πχ. αν απειλούσε ότι δεν θα κατεβάσει την ομάδα στην Κρήτη (έσοδα διοργάνωσης-χορηγοί-τηλεοπτικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή