Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ψάχνεται και για επιπλέον ενίσχυση



Η νέα ήττα του Άρη τη φορά αυτή από την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ έκανε αναγκαία την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ ώστε να μπορέσει να ξεκολλήσει από τους 11 βαθμούς και την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League.


Ακόμη περισσότερο αναγκαία έκανε την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του Άρη η νέα ήττα τη φορά αυτή από την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ ώστε να μπορέσει να ξεκολλήσει από τους 11 βαθμούς και την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League.

Η έκδοση προσωρινής διαταγής από χθες έδωσε στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης την δυνατότητα αυτή, αν και η ΕΠΟ λίγες ώρες αργότερα λόγω ασφαλιστικής ενημερότητας δεν είχε εκδώσει τα δελτία των πέντε μεταγραφικών αποκτημάτων του Άρη.

Και πιο συγκεκριμένα στους Γουναρίδη, Μπουγαΐδη, Βλάχο, Κουσίδη και Καμινιώτη. Η σκέψη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού και χθες στο ΟΑΚΑ φάνηκαν οι χτυπητές αγωνιστικές αδυναμίες με τους ποδοσφαιριστές που είναι επί του παρόντος στα υπόψη να είναι γνωστοί.

Ο λόγος για τους Μανόλη Παπαστεριανό και Τάσο Μπακασέτα με αμφότερους να δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους αλλά κάθε μία να είναι διαφορετική.

Ο Παπαστεριανός φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ Άρης για συμβόλαιο 3,5 χρόνων και να απομένει να μείνει ελεύθερος από την ρουμανική Κονκόρντια όπου ανήκει.

Για αυτό και ο 26χρονος Χαλκιδικιώτης μέσος πρόκειται να μεταβεί σήμερα στην Ρουμανία για να πετύχει τη λύση του συμβολαίου του. Κι όσο για τον Μπακασέτα έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και η απόκτησή του αν γίνει θα είναι με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και κάποιος ακόμη παίκτης, ίσως ακόμη και από την Football League δεδομένου ότι την γνωρίζει καλά και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Φοιρός.

Ή ακόμη και για τον Κρίστι Βανγκέλι που έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Τσερνομόρετς Οντέσα στην περίπτωση που τελικά ο Παπαστεριανός δεν μπορέσει να μείνει ελεύθερος από την Κονκόρντια. Κι αυτό γιατί αμφότεροι είναι άνω των 24 ετών και ο Άρης έχει το δικαίωμα απόκτησης μόνο ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών.

Εν τω μεταξύ το πρωί είναι να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άρη για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ωστόσο στην Αθήνα θα παραμείνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, για να παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση της Super League με βασικό θέμα τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν.

πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου