Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Εξώδικο της ΠΑΕ στην ΕΠΟ


Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε άμεση συνεργασία με τη νομική της υπηρεσία αποφάσισε αύριο να αποστείλει εξώδικο στην ΕΠΟ.


Σε άμεση συνεργασία με τη νομική της υπηρεσία η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να αποστείλει την Τετάρτη εξώδικο στην ΕΠΟ.

Μία κίνηση που έχει να κάνει με την στάση που κράτησε η ελληνική ομοσπονδία απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τις δύο τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε συνεργασία με τον νομικό Κώστα Παπαδόπουλο αποφάσισε να σταλεί αύριο εξώδικος στην ΕΠΟ όπου θα καταγγέλλεται ανάμεσα στα άλλα ότι: «Η ΕΠΟ παρανομεί, παραβιάζοντας τους νόμους από τη στιγμή που αγνοεί μια δικαστική απόφαση, όπως αυτή που πέτυχε την Δευτέρα ο Άρης, απόφαση που δεσμεύει και τα διαιτητικά όργανα των αθλητικών ομοσπονδιών».

Μεταξύ άλλων θα ζητείται και η συμμόρφωση της ΕΠΟ βάσει των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ την Δευτέρα αρνήθηκε να εκδώσει στην ΠΑΕ Άρης τα πέντε δελτία των μεταγραφικών της αποκτημάτων στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.

Των Γουναρίδη, Μπουγαΐδη, Βλάχο, Κουσίδη και Καμινιώτη που δεν είχανε τελικά δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ.

Κι αν αυτό έγινε την Δευτέρα, την Τρίτη και παρά το γεγονός ότι υπάρχει προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές για πρώτη φορά εκδίκασε τις έξι από τις εννιά υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος της ΠΑΕ Άρης.

Αυτές των Κοτταρίδη, Γκιάρο, Τόχα, Αραβίδη, Σανκαρέ και Νάτσο Γκαρσία με αποτέλεσμα τις αποφάσεις να βγαίνουνε μέσα στον επόμενο μήνα και να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ύπαρξη της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου