Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Να βοηθήσω αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα»


Τις πρώτες του δηλώσεις, ουσιαστικά ως παίκτης του Αρη, έκανε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Αστέρα, λίγο πριν μπει για προπόνηση, στην Τρίπολη, είπε στο novasports.gr: «Δεν ξέρω αν αυτή είναι η τελευταία φορά που μπαίνω για προπόνηση με τον Αστέρα, όμως είναι μάλλον από τις τελευταίες. Παρ΄ ότι δεν έχω ακόμη ειδοποίηση ούτε από την ομάδα μου, ούτε από τον Αρη, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσω στη Θεσσαλονίκη. Πάω στον Αρη για να παίξω, να συμπληρώσω λεπτά συμμετοχής που δεν είχα στον Αστέρα και να βοηθήσω αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα να σταθεί στα πόδια της».

Στη συνέχεια ο Μπακασέτας, μίλησε για τη σχέση του με τον Σούλη Παπαδόπουλο: «Με τον κ. Παπαδόπουλο μιλήσαμε το πρωί και μου είπε πως με περιμένει στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό που στηρίζει πράγματα σε μένα και θέλω αυτή του την εμπιστοσύνη να την ανταποδώσω με καλές εμφανίσεις μέσα στο γήπεδο». Και κατέληξε: «Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Αρη. Μακάρι όλα να πάνε καλά και γα μένα και για την ομάδα».

Ελεύθερος ο Τσουκάνης

Ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, άφησε τον Στέλιο Τσουκάνη ο Αρης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Τσουκάνη. Η διοίκηση του Αρη ευχαριστεί θερμά τον νεαρό μέσο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου