Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ανοίξτε τις πόρτες του ΑΣ Άρης!


Όπως είναι γνωστό εκτός από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Άρης ανάλογα αν όχι μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζει και ο ΑΣ Άρης ελέω της διοίκησης των επαγγελματιών "οπαδών" και ειδικότερα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ενδεικτικό του προβλήματος είναι το ΤΑΠ Άρης το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δε δύναται να πληρώσει τα απαιτούμενα παράβολα για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές των Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς με κίνδυνο να "χαθούν" οι δύο πετοσφαιριστές.

Αυτή είναι όμως μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα και τα χρέη έχουν στοιχειώσει τον πάλαι ποτέ κραταιό ΑΣ. Και προσφάτως ακούμε προτάσεις για ενίσχυση του ΑΣ μέσω εράνου! Θαρρείς και είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Είναι αναγκαίο ο ΑΣ Άρης να ανοίξει τις πύλες του στον απλό κόσμο και καταρχάς στα μέλη της ΚΜΑ (που πρέπει να "μεταφερθούν" στον ΑΣ) αλλά και στους αθλητές και τους γονείς τους.

Το παραμύθι της ΚΜΑ ότι δε χρωστάει σε κανέναν σε αντίθεση με τον ΑΣ πρέπει να τελειώνει. Μα πως γίνεται να χρωστάτε κύριοι όταν δεν έχετε στην ουσία λειτουργικά έξοδα; Όταν δε "συντηρείτε" ΚΑΝΕΝΑ τμήμα. Όταν η μοναδική σας υποχρέωση είναι η... διεξαγωγή εκλογών;

Ο ΑΣ Άρης δεν πρέπει φοβηθεί τον κόσμο του Άρη. Στο site του Ερασιτέχνη αναφέρεται ότι το εφάπαξ ποσό εγγραφής στο σύλλογο είναι 75 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 40. Για να γίνει κάποιος μέλος χρειάζεται (για αρχή) 115 ευρώ! Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ήρθαμε με τη γραμματεία μάς ενημέρωσαν πως το εφάπαξ ποσό εγγραφής έχει μειωθεί στα 40 ευρώ με την ίδια ετήσια συνδρομή.

Ο ΑΣ, που θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο τους επόμενους μήνες, πρέπει να ανοίξει την πόρτα του σε όλους τους απλούς φιλάθλους. Είναι ο μόνος τρόπος για να εξυγιανθεί και να εξυγιάνει. Μία πρώτη καλή κίνηση πρέπει να είναι η μείωση των αντίστοιχων προαναφερθέντων ποσών με ιδιαίτερη μέριμνα στις ευπαθείς ομάδες (επί παραδείγματι 10 ευρώ εγγραφή και 20 ευρώ συνδρομή).

Τελικά θέλετε έναν μεγάλο ΑΣ Άρη ή ένα κλειστό club των πενήντα ατόμων;

YΓ. Κάποιοι ίσως υποστηρίξουν ότι ανάλογη προσπάθεια έγινε στο παρελθόν με τη διοίκηση των επαγγελματιών οπαδών. ΑΠΕΤΥΧΕ γιατί ήθελαν να αποτύχει. Ήθελαν και πέτυχαν έναν ΑΣ απαξιωμένο. Άλλωστε ο κόσμος του Άρη είναι πλέον και υποψιασμένος και πιο συνειδητοποιημένος για να αποφύγει παρόμοιες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου