Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές!


Αποκαλύψεις επί αποκαλύψεων...

Τα "τσακαλάκια" γνωστού kitrinoυ blog ειδικευμένα (εδώ και χρόνια από άλλο πόστο) στην "ενημέρωση" του κόσμου του Άρη αλλά και γνωστού κιτρινόμαυρου site συνεργάζονται άψογα και αποκάλυψαν ένα "σκάνδαλο" μεγάλου βεληνεκούς!!!

Τι να πουν οι μίζες των υποβρυχίων, τι να πουν οι καταχρεωμένες ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης; Τι να πει το σκάνδαλο του καταχρεωμένου ΑΣ και των τιμολογίων του Νικολάκη;

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!!


"Σύμφωνα με δημοσίευμα του kitrino blog το παγοδρόμιο, που υποτίθεται ότι είναι του ΑΡΗ, λειτουργεί υπό την σκέπη μίας άλλης ομάδας που μάλιστα είναι αντίπαλος του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα χόκει!!!

Το παγοδρόμιο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το συγκεκριμένο blog διαφημίζεται ως παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης και η επικοινωνία γίνεται μέσω κινητού τηλεφώνου και όχι των γραφείων του ΑΣ ΑΡΗΣ. Παράλληλα το ίδιο κινητό τηλέφωνο παρουσιάζεται στην σελίδα του HUSKIES HOCKEY CLUB!!!

To παγοδρόμιο που θα ονομάζονταν 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ, τελικά ονομάζεται παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης. Τελικά τίνος είναι το παγοδρόμιο, ποιός το λειτουργεί και ποιός το ελέγχει; Και αν όντως ανήκει στον ΑΡΗ γιατί υπάρχουν τηλέφωνα επικοινωνίας που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΑΡΗ και γιατί αναγράφεται και διαφημίζεται ως «Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης»;"

Η αρχική ανακοίνωση του ΑΣ που τα ξεκαθαρίζει όλα!


"Παγοδρόμιο στον ΑΡΗ; Στον πλανήτη ΑΡΗ μπορεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποκλείεται λέγανε …..οι πολλοί! Επικοινωνιακό παιχνίδι του Προέδρου;

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ!

Χθες στις 3/12/2013 στα γραφεία του Συλλόγου υπεγράφη η συμφωνία με την επενδυτική εταιρία του κ. Αγραφιώτη για την εγκατάσταση και λειτουργία του Παγοδρομίου δίπλα στο «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»,  500τμ. Θα δοθεί στις φίλες και τους φίλους του ΑΡΗ αλλά και σε όλους τους Θεσσαλονικείς για να κάνουν ……την τσουλήθρα τους.

Η συμφωνία προβλέπει ότι στις 15 Δεκεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και θα είναι στη διάθεση του κοινού.

Το παγοδρόμιο θα ονομαστεί "100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ"

Είναι ξεκάθαρο ότι το Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης εντάσσεται σε μία εμπορική συμφωνία και έχει λάβει το όνομα "100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ" για φέτος. Στη σελίδα στο facebook προφανώς έχει το όνομα "Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης" γιατί δε γίνεται να αλλάξει το όνομα μετά από κάποιο αριθμό likes! Ένας άχρηστος χώρος αξιοποιείται οικονομικά και αθλητικά.

Τι αποκρύπτουν

Αυτοί που μας ενημερώνουν βρήκαν τα πάντα. Αλλά απέκρυψαν κάτι. Αντιπρόεδρος του σωματείου-επενδυτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη διαχείριση του παγοδρομίου είναι ο τέως πρόεδρος του Άρη, ο προστατευόμενός τους Γιάννης Ψηφίδης!!! Είναι απίθανο να έκανε αυτός την πρόταση;


Μα είναι αυτός;;; Oι φωτογραφίες από την ιστοσελίδα του σωματείου Huskies που έχει αναλάβει τη διαχείριση (καθώς ως φαίνεται είναι εξειδικευμένο) είναι αδιάψευστος μάρτυρας.




Καλό είναι ο ΑΣ να δημοσιεύσει την εμπορική συμφωνία η οποία ελπίζουμε να είναι συμφέρουσα για τον Άρη, έστω και σε βάθος χρόνου. Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο του ΑΣ, ο Ερασιτέχνης εισπράττει ενοίκιο, ποσοστό επί των εισιτηρίων και η ομάδα χόκεϊ του Αρη έχει δωρεάν χώρο προπόνησης.

ΥΓ. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν άτυχοι... Αν τα "τσακαλάκια" του blog και του site ήταν στα "πράγματα" την 8ετία 2004-2012 με τόσες αποκαλύψεις δε θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο... Ίσως μαθαίναμε τι έγινε και με τον ARIS FM. Δυστυχώς τα "τσακαλάκια" "ξύπνησαν" το 2013...

1 σχόλιο:

  1. mpa mperdeyesai....2014 exoume kai pali siga siga xypnane....kai perissotero tous tzouzei pou den einai sta pragmata ki etsi kathgoroun olo ton Arh,,,,otan eisai epaggelmatias kai se diwxnoun apo th douleia , meta exypakouetai oti de 8a to xwnepseis grhgora....aytoi mallon kai pote.....zousan apo ton Arh.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή