Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Μάχες σε Ηράκλειο και "Nick Galis Hall"


Στο «Παγκρήτιο» φιλοξενείται ο Άρης από τον Εργοτέλη σήμερα (Novasports 2, 15:00), με τις δυο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή τους στις νίκες. Ο καλαθοσφαιρικός Άρης από την άλλη φιλοξενεί μία ώρα αργότερα τον Ηλυσιακό στο "Nick Galis Hall".


Δυο εντελώς διαφορετικοί… κόσμοι συγκρούονται σήμερα στο «Παγκρήτιο» στάδιο του Ηρακλείου, εκεί όπου ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Άρη στην αναμέτρηση που… ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες, μετρώντας τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες φέτος σε έξι αγώνες στην Κρήτη. Είναι ξεκάθαρο πως η έδρα είναι το όπλο των Κρητικών στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία και αυτό θέλουν να εκμεταλλευθούν σήμερα, στο προτελευταίο εντός έδρας ματς τους για το 2013.

Απέναντί του ο Εργοτέλης βρίσκει μια ομάδα... κατακρεουργημένη από τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, που παλεύει με... θεούς και δαίμονες για να μην πάψει να υπάρχει! Ο Άρης κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται κοντά στον αφανισμό, με τους μοναδικούς που φαίνεται να μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή, να είναι οι παίκτες.

Στο μπάσκετ ο Άρης φιλοξενεί τον Ηλυσιακό σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Οι κίτρινοι δεν έχουν χάσει ποτέ αγώνα με τον Ηλυσιακό. Μετρούν 15 σερί νίκες από καταβολής της Α1. Η παράδοση είναι με το μέρος τους, αλλά η παράδοση δεν κερδίζει αγώνες, απλά διαμορφώνει καταστάσεις. Ο Άρης για να κερδίσει τον Ηλυσιακό σήμερα πρέπει να παίξει μπάσκετ. Σαφώς καλύτερο μπάσκετ από ότι έπαιξε στα τρία τελευταία δεκάλεπτα με Απόλλωνα Πατρών, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό…

Ο Άρης για πρώτη φορά μετά από καιρό θα αγωνιστεί πλήρης σήμερα κόντρα στον Ηλυσιακό. Ο Τζέρεμι Χαντ και ο Ευθύμης Τσακαλέρης προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου. Δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων τους, όμως μπορούν να προσφέρουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην 12αδα, τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο Αγγέλου από τις προπονήσεις μέσα στη βδομάδα.

Ο Άρης θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του σε έναν μήνα όπου έχει την μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου με τον Πανιώνιο και γι’ αυτό το παιχνίδι προετοιμάζεται κυρίως, όμως έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να έχει άλλες απώλειες, ειδικά με τέτοιες ομάδες, ειδικά εντός έδρας έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου