Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τοποθετείται η ΚΜΑ


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διήρκησε το έκτακτο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Αρη, το οποίο συγκάλεσε ο πρόεδρος, Παναγιώτης Στεφανίδης, με αφορμή τη σκληρή κριτική που δέχτηκε ο Φορέας από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Αυτό που θορύβησε πάρα πολύ τη διοίκηση της ΚΜΑ, ήταν η προτροπή των φιλάθλων για λουκέτο και η μετακίνηση των μελών στον ΑΣ, κάτι που έβαλε πολλούς σε σκέψεις παραίτησης.

Τελικώς, όπως φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρών, επικράτησε ψυχραιμία. Αυτό που αποφασίστηκε είναι εντός των επόμενων ημερών να δοθεί συνέντευξη τύπου εφ΄ όλης της ύλης από το προεδρείο, ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα και να λυθούν απορίες, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση. Εκεί θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για το εάν ο κόσμος του Αρη επιθυμεί τη συνέχιση του μοντέλου της ΚΜΑ ή όχι.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, ίσως και εντός της ημέρας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, με κύριο αντικείμενο το θέμα των χορηγιών και της ευρύτερης οικονομικής λειτουργίας της εταιρίας. 

Δεν αποκλείεται να εκδοθεί κατά τη διάρκεια του Σαββάτου επίσημη ανακοίνωση.

πηγή: www.novasports.gr

1 σχόλιο: