Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Δεκαπενθήμερη καθυστέρηση σε δόσεις για το 99


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα allaboutaris.com αρκετοί παίκτες δεν έχουν πάρει εδώ και 15 μέρες την δεύτερη δόση του 99 που έχουν συμφωνήσει αλλά προς το παρόν δείχνουν διάθεση να περιμένουν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο Δημήτρης Ηλιάδης καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να βρει έσοδα για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που υπάρχουν απέναντι σε πρώην ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία «κουρέματος» για το άρθρο 99 αφού ως γνωστόν με πολλούς από αυτούς οι δόσεις έχουν αρχίσει να "τρέχουν" πολύ νωρίτερα από την έκδοση της απόφασης. 

Για αρκετούς από αυτούς μάλιστα (Κουλουχέρης, Αραβίδης, Βαγγέλη, Καστίγιο, Φατί)  η δεύτερη δόση έχει καθυστερήσει 15 μέρες και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ακύρωσης της συμφωνίας αν οι ίδιοι οι παίκτες κινήσουν τις διαδικασίες. Το θετικό βέβαια για τον Αρη είναι ότι όλοι τους μέχρι στιγμής δείχνουν συγκαταβατικοί και με διάθεση να μην τραβήξουν το σκοινί, κάνοντας υπομονή αφενός γιατί σε λίγες μέρες αναμένεται η απόφαση για το άρθρο 99 και αφετέρου γιατί αντιλαμβάνονται ότι αν πιέσουν την κατάσταση στα άκρα το πιθανότερο είναι ότι θα χάσουν μεγάλο μέρος από τα χρήματά τους.

2 σχόλια:

  1. ο "άφθαρτος" Ηλιάδης με τις υπέροχες συμφωνίες που έκανε για το αρ 99 και που κατάφερε να "νοικοκυρεύσει" τον ΑΡΗ (αφού πρώτα προεισέπραξε το 80% του τηλεοπτικού συμβολαίου) τώρα δεν έχει να πληρώσει τις δόσεις αυτών που συναίνεσαν σε κούρεμα πριν μπει η ΠΑΕ στο 99.
    Άμα μπεί η ΠΑΕ στο 99 τις δόσεις από το 99 θα μπορεί να τις πληρώνει ο φανταστικός Ηλιάδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poly παπα τρως λαε του αρη θα μας ριξουν κ μετα ολα θα ειναι καλαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή