Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τα διαρκείας


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για το ζήτημα των διαρκείας:

"Με αφορμή άστοχες τοποθετήσεις ανενημέρωτων δημοσιογράφων σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014 με τον ΠΑΟΚ (19/10, 21:30), η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ θέλει να διευκρινίσει τα εξής:

Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν προμηθευτεί οι φίλαθλοι της ομάδας μας, ισχύουν κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτου. Τα εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 5-6 διατίθενται πλέον μόνο από τους Συνδέσμους και όσοι έχουν εκδόσει ήδη διαρκείας για το πέταλο ισχύει κανονικά.

Οι Σύνδεσμοι θα μπορέσουν να εκδόσουν νέα διαρκείας για τη θύρα 5-6 μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι οι ελεύθερες θέσεις έχουν πωληθεί ως εισιτήρια αγώνα.

Ελπίζουμε οι όψιμοι «ανησυχούντες» για το ρεπορτάζ της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ να απευθύνονται στο Γραφείο Τύπου την επόμενη φορά για περισσότερες πληροφορίες."

Η άποψη μας συνοψίζεται στην έκφραση "δεν υπάρχουν δικαιολογίες".

Όπως αναφέραμε δικαιολογίες δεν χωρούν κύριοι της ΚΑΕ Άρης ειδικά όταν το θέμα αγγίζει τα λαϊκά στρώματα. Γιατί πλέον τα φθηνά εισιτήρια (που απευθύνονται στα λαϊκά στρώματα) διατίθενται μόνο από τους συνδέσμους; Γιατί δεν έγινε κάτι ανάλογο και με τα υπόλοιπα εισιτήρια; Γιατί έγινε πριν από το παιχνίδι με το συμπολίτη που θα συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον; Γιατί δεν κρατήθηκε κάποιο απόθεμα ειδικά για αυτά τα νέα διαρκείας; Γιατί έγινε από την αρχή της εβδομάδας και όχι 2-3 ημέρες πριν το παιχνίδι;

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ:

Γιατί δεν είχατε ενημερώσει πρωτύτερα τον κόσμο ώστε να "κάνει το κουμάντο" του;

Η άστοχη αυτή ενέργεια της ΚΑΕ δεν ακυρώνει τις πολύ καλές έως τώρα κινήσεις της. Ελπίζουμε απλά να μην επαναληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου