Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πειράματα στο φιλικό της Καστοριάς


Πως και πως περιμένει τη φιλική αναμέτρηση της Καστοριάς (αύριο στις 5 μμ) ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο προπονητής του Αρη έχει προγραμματίσει να κάνει... πειράματα στο συγκεκριμένο ματς, δοκιμάζοντας πρόσωπα, σχηματισμούς, καταστάσεις.


Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος επιθυμούσε περισσότερες της μίας δοκιμασίες για τους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια της διακοπής, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Περιορίζεται, λοιπόν, στην Καστοριά και θέλει να δει πρόοδο απ΄ αυτούς που μέχρι τώρα δεν υπολόγιζε πάρα πολύ, ώστε να τους ξαναβάλει στο κάδρο.

Για ποιους χτυπά η κουδούνα; Για εκείνους με λίγα εώς καθόλου λεπτά συμμετοχής, για τους τραυματίες (βλέπε Κύργια, Παπαδόπουλο), αλλά και για κάποιους που μπορεί να επανέκαμψαν εσχάτως, όμως πρέπει να αποδείξουν πράγματα, όπως για παράδειγμα ο Ιμπε.

Παράλληλα, ο Μιλίνκοβιτς θέλει να καταλήξει στο σχήμα της Βέροιας, αναφορικά με τις θέσεις που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Η περίπτωση του ανθρώπου που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την τιμωρία του Τσουμάνη, είναι άκρως χαρακτηριστική. Το ερώτημα Μαργαρίτης ή Καραγκούνης , ψάχνει απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου