Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η NEXIA στέλνει τον φάκελο


Η στιγμή που ταλάνισε, που ταλαιπώρησε, που δίχασε την οικογένεια  του Αρη, έφτασε. Μετά από παραπάνω από έναν χρόνο παλινωδιών, καθυστερήσεων και «αψιμαχιών», η NEXIA, η εταιρία που ανέλαβε να διενεργήσει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ Αρης για την οκταετία 2004-12, ειδοποίησε πως ολοκλήρωσε το έργο της και πως είναι έτοιμη για την έκδοση του αποτελέσματος.

Το novasports.gr, δίνει σήμερα την πληροφορία πως ο σχετικός φάκελος, με το περιβόητο πόρισμα, θα παραδοθεί αύριο στους ανθρώπους της Κοινωνίας Μελών, παρουσία εκπροσώπων του ΑΣ, της ΠΑΕ, αλλά και των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Θα είναι κλειστός και σφραγισμένος, όπως και τα μυστικά που κρύβει στο περιεχόμενό του, το οποίο θα γίνει γνωστό όποτε αποφασίσει η ΚΜΑ, κατά πάσα βεβαιότητα, μετά την εκδίκαση της υπαγωγής των κιτρίνων στο άρθρο 99, στις 25 Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά την παραλαβή του φακέλου, θα συγκληθεί το ΔΣ της Κοινωνίας, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ανοιχτεί ενώπιον όλων των μελών (του συμβουλίου), προκειμένου να λάβουν γνώση του περιεχομένου του, κατόπιν επιβολής ρήτρας εμπιστευτικότητας ή εάν θα προκηρυχθεί έκτακτη γενική συνέλευση του φορέα, ώστε εκεί να γίνει η αποκάλυψη.
Πάντως, είτε έτσι, είτε αλλιώς, η ιστορία της παράδοσης του πορίσματος φτάνει στο τέλος της και αυτό που αναμένεται, πια, είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τον  κόσμο του Αρη, εδώ και πολύ καιρό τώρα και κυρίως εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για ανθρώπους που διαχειρίστηκαν τα οικονομικά της ΠΑΕ τη συγκεκριμένη οκταετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου