Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Iσόπαλο το ντέρμπι της Κατερίνης!


Το blog σπάνια δημοσιεύει θέματα που δεν έχουν να κάνουν με τον Άρη ή αντιπάλους του στη Superleague. Σήμερα, όμως, έγινε ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι στο Βόρειο Όμιλο της Football League στο οποίο δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε.

Πρόκειται για το ντέρμπι της Κατερίνης, μεταξύ του ιστορικού Πιερικού και της όχι και τόσο ιστορικής Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης-Ηρακλής 1908 το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Ελάχιστες συγκινήσεις επεφύλασσε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης όπου η Α.Ε. Ποντίων ήταν ελαφρώς καλύτερη και στο 12ο λεπτό έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν το πλασέ του Σάββα Σιατραβάνη πέρασε άουτ.

Μετά την ανάπαυλα και όσο περνούσε ο χρόνος η Α.Ε. Ποντίων-Ηρακλής ενέτεινε την πίεση προς τα αντίπαλα καρέ, απειλώντας ουκ ολίγες φορές την εστία του Χρήστου Λαμπάκη.

Ό,τι πιο ενδιαφέρον είχε να επιδείξει ο αγώνας
Στο 67ο λεπτό το σουτ του Λίμα πέρασε άουτ και στο 74ο ο Λαμπάκης απέκρουσε το σουτ του Σιατραβάνη, ενώ στον αντίποδα ο Φώτης Κηπουρός δεν επέτρεψε στον Γιώργο Μανίκα να χριστεί σκόρερ.

Οι συνθέσεις

Πιερικός: Λαμπάκης, Νίκου, Ιασωνίδης, Ντόικιτς, Κρουσταλέλλης, Σερέτης, Αποστολίδης (61' Κέρι), Ιορδανίδης Γ., Καθάριος (71' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Μανίκας (86' Στεφανίδης).

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης-Ηρακλής 1908: Κηπουρός, Σαββίδης, Μπριλάκης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Μπάμπα, Λίμα, Σιατραβάνης, Κυριάκος (72' Πουρτουλίδης), Ματσούκας (46' Ζαχόρα), Ονουάτσι (82' Τσιλιανίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου