Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Mάχες σε μπάσκετ και βόλεϊ


Δύο μάχες σε δύο μέτωπα δίνει σήμερα ο θεός του πολέμου.


Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του παοκ στον προημιτελικό κυπέλλου, ο "Αυτοκράτορας" ρίχνεται στη "μάχη" της φετινής Α1, θέλοντας δώσει συνέχεια στις νίκες. Η ομάδα βρίσκεται από την Παρασκευή στην Καβάλα, όπου και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Στις επάλξεις βρίσκεται ο τοπικός σύνδεσμος, αλλά και οι φίλοι του Αρη από τις γύρω περιοχές, που αναμένεται να δώσουν κατακίτρινο χρώμα, στις κερκίδες του "Δημήτρης Κραχτίδης". Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports 1 και ξεκινά στις 18.00.


Εν τω μεταξύ, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη ενόψει της πρεμιέρας (11/10, 20.00, Μίκρα) του πρωταθλήματος βόλεϊ απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Αντρέι Κράβαρικ και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι και έχουν ως μοναδικό στόχο την είσοδο με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Κυριακίδης, Χαριτωνίδης, Αρμενάκης, Τσοπάνογλου, Γκαράς, Γάτσης, Παπαδημητρίου, Κουτσονίκας, Ντίνας, Ρόλιτς, Ίλιτς, Χατζηπαραδείσης, ανυπομονούν και αισιοδοξούν για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τρία παιχνίδια με τον Εθνικό. Δύο φιλικά στην Αλεξανδρούπολη, όπου γνώρισαν αντίστοιχες ήττες με 3-1 σετ και έναν επίσημο αγώνα για το Λιγκ Καπ, στο οποίο και επικράτησαν με 3-2 σετ. Το ίδιο ευελπιστούν να κάνουν και αύριο (11/10) προκειμένου να ζευγαρώσουν τις νίκες τους σε επίσημα παιχνίδια, απέναντι στην ομάδα του Έβρου.

Τεχνικό τιμ και παίκτες ευελπιστούν και στην υποστήριξη των φίλων του Αρη, τους οποίους θέλουν συνέχεια στο πλευρό τους: «Έχουμε δώσει την υπόσχεση ότι θα ματώνουμε σε κάθε αγώνα μέσα στο γήπεδο. Θα δίνουμε τα πάντα σε όλες τις αναμετρήσεις και να είναι σίγουροι όλοι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας», έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ο τεχνικός της ομάδας Αντρέι Κράβαρικ. Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επεσήμανε: «Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση και ανυπομονούμε για το πρώτο σέρβις του πρωταθλήματος. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου