Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ο Άρης δεν πληρώνει τίποτα»


Το πλάνο εξυγίανσης του ΟΦΗ ανέλυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, που άφησε αιχμές για τον Άρη αλλά και την αεκ μιλώντας στο «Κρήτη TV». Μεταξύ άλλων είπε:


«Έχει κάνει ένας πολύ μεγάλος αγώνας από πέρυσι. Ήταν δύσκολα τα πράγματα και το λέω τώρα που μας έγινε συνήθεια αυτή η κατάσταση. Θεωρώ ότι έγινε ένα θαύμα και αν γυρίσω πίσω, στην προηγούμενη σαιζόν θα έλεγα ότι μας ήθελε ο Θεός. Και αγωνιστικά και οικονομικά. Τα προβλήματα δεν έχουν εξαφανιστεί. Ακόμα και τώρα συνεχίζει να έχει πρόβλημα. Η ομάδα πληρώνει 54 παίκτες και μέχρι στιγμής, οι λύσεις βρίσκονται. Είναι υποχρέωση μας να πληρώνονται οι οφειλές προηγούμενων χρόνων. Σαν ΟΦΗ θέλουμε να πληρώσουμε. Δεν κρυβόμαστε και λέμε “δεν θέλουμε να πληρώσουμε”. Ο Άρης έχει βρει το πάτημα στο άρθρο 99 και από πέρυσι δεν πληρώνει τίποτα. Η ΑΕΚ έπεσε και δεν πληρώνει τίποτα. Εμείς, σαν ΟΦΗ είμαστε εδώ και πληρώνουμε. Τώρα αν υπάρχει κάποια καθυστέρηση 10 και 15 ημερών τότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι τραγικό πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές που πληρώνονται είναι μέσα στο μνημόνιο». 

Φυσικά ο κύριος Πουλινάκης μάλλον έχει ξεχάσει ότι ο Άρης πληρώνει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του ενώ υπάρχει -σε αντίθεση με την ομάδα του- και το γνωστό απαγορευτικό στις μεταγραφές αφού δεν έχει πάρει αδειοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου