Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πουλίδο: «Σέβομαι τον κόσμο»


Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και πρώτος αρχηγός του Άρη, Μάρτιν Ρούμπεν Πουλίδο, προχώρησε σε γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ με αφορμή ότι συνέβη μετά από το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.


Στην δήλωσή του ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Άρη στάθηκε σε τρία σημεία του ό,τι ακολούθησε αλλά και τις δύο προθέσεις του ξεκαθαρίζοντας πως αναγνωρίζει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη.

«Με αυτό που συνέβη μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Σέβομαι απόλυτα την γνώμη του κόσμου. Όμως, από την άλλη, αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν ορισμένα ΜΜΕ μου προσάπτουν γεγονότα και περιστατικά, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Μάλιστα πήρα την απόφαση να προσφέρω όλο το ποσό του συμβολαίου μου σε όποιον φέρει βίντεο, σύμφωνα με το οποίο, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, μπαίνοντας στη φυσούνα των αποδυτηρίων πέταξα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Και το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι μέρος σε κάτι που τώρα δημιουργείται παρά σε κάτι το οποίο καταστρέφεται.

Η μοναδική μου πρόθεση ήταν να συγκεντρώσω τους συμπαίκτες μου για να χειροκροτήσουμε και να ευχαριστήσουμε με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθεί.

Πρόθεσή μου είναι να βοηθάω τον κόσμο για να έρχεται στο γήπεδο και αυτοί από την πλευρά τους να μας βοηθάνε για να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα.

Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη και για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων, ώστε να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο.

Αυτό που ζητάω από τον κόσμο είναι να βοηθάει να φτιαχτεί η ομάδα και όχι να καταστρέφεται», ήταν η γραπτή δήλωση του Πουλίδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου