Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Hλιάδης: "Ο Άρης είναι απόλυτα συνεπής στο 99"


Σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Άρης έχει πρόβλημα με το άρθρο 99 γιατί δεν πλήρωσε τις προβλεπόμενες δόσεις για Φατί, Ντίκο και Καστίγιο. Η ιστοσελίδα AllAboutARIS, που έχει επικεφαλής τον τέως εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ Χρύσανθο Τσαλτίδη, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Αρη κ. Ηλιάδη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα οι δόσεις για το 99 είναι 12.888 ευρώ για τον Καστίγιο, 3.111 ευρώ για το Ντίκο και 9.333 ευρώ για το Φατί. Αυτές οι δόσεις είναι μηνιαίες. Πληρώθηκε κανονικά η δόση για τον Αύγουστο (30-8) και πλέον πρέπει να πληρωθεί η δόση του Σεπτεμβρίου (30-9). Η καθυστέρηση σύμφωνα με τα δεδομένα είναι μόλις μίας ημέρας.

Η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ηλιάδη που από την μία ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι η μία μέρα καθυστέρησης έγινε θέμα και πόσο μάλλον όταν σήμερα ήδη κατά δήλωσή του έχει δρομολογήσει το θέμα της πληρωμής: «Είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει. Να ενημερώσω τους κυρίους που βιάστηκαν να βγάλουν ένα θέμα για καθυστέρηση μίας μέρας, ότι δεν τα ξέρουν τόσο καλά. Καταρχήν δεν είναι μόνο ο Φατί, ο Ντίκο, ο Καστίγιο. Δόσεις έχουν και οι Κατσαβάκης, Γιάκομπ. Οι δόσεις πληρώθηκαν κανονικά στις 30 Αυγούστου. Τώρα έχουμε τις δόσεις του Σεπτεμβρίου και ήδη σήμερα δρομολογήθηκε το θέμα και στο επόμενο 48ωρο οι παίκτες και προπονητές θα πάρουν κανονικά τα χρήματά τους. Τηρούμε απαρέγκλιτα τις δόσεις για το 99 και θεωρώ ότι πλέον είναι ξεκάθαρο στον καθένα για ποιο λόγο προέκυψε σήμερα… θέμα για δόσεις που καθυστέρησαν μία μέρα και μάλιστα τα έχουμε ήδη ρυθμίσει με τους ανθρώπους που έχουν λαμβάνειν. Ο Άρης είναι απόλυτα συνεπής για το 99 και θα συνεχίσει να είναι και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα με προφανείς στόχους εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων».

Πάντως, και ο εκπρόσωπος του Καστίγιο, Γιώργος Ξενίδης, επιβεβαίωσε σε άλλο μέσο ότι η διοίκηση της ΠΑΕ είναι συνεπής απέναντι στον ποδοσφαιριστή πλέκοντας μάλιστα το εγκώμιο του Δημήτρη Ηλιάδη: «Ο Άρης έχει την καταληκτική ημερομηνία της 25ης Οκτωβρίου και μέχρι τότε πρέπει να είναι τυπικός. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι όταν επιχειρήσαμε να κάνουμε τους διακανονισμούς είδα κάτι το διαφορετικό από τους ανθρώπους του Άρη. Το ότι μπορεί να καθυστερούν είναι λογικό, όλοι καθυστερούν. Είμαστε σε επαφή με τον πρόεδρο και θα βρούμε μια λύση για να μην έχουμε πρόβλημα. Έχουμε συναινέσει στην υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 λόγω των συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί. Αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές οι συμφωνίες τηρούνται και είμαστε μέσα στις ημερομηνίες. Θα μπορούσα να πω πως ο Άρης είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του. Ο Ηλιάδης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίον συνεννοούμαι. Άλλοι κρύβονταν και αυτός μου τηλεφώνησε από τις ΗΠΑ προκειμένου να συνεννοηθούμε για το θέμα της δεύτερης δόσης του Καστίγιο».

Στην ίδια συνέντευξη ο Ξενίδης χαρακτήρισε τον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη "άσχετο" αλλά "έντιμο" ενώ εξέφρασε την άποψη ότι κάποιοι "θησαύρισαν στον Άρη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου