Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

"Mπάτε σκύλοι αλέστε" και χθες το γήπεδο!


Για άλλο ένα παιχνίδι παρατηρήθηκε ένα αξιοσημείωτο γεγονός που η... τεχνοκρατική διοίκηση Ηλιάδη δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα.

Στο ημίχρονο κάθε αγώνα το γήπεδο του Άρη αδειάζει και πλουτίζουν τα μαγαζιά και τα περίπτερα της περιοχής. Οι φύλακες - σεκιούριτι αφήνουν το γήπεδο έρμαιο στον καθένα που θέλει να εισέλθει στο γήπεδο. Οι μπύρες, τα μπουκάλια νερού, οι ρετσίνες και τα πιτόγυρα μπαίνουν με τις σακούλες. Μάλιστα, χθες στη θύρα 3 του γηπέδου τα κυλικεία ήταν κλειστά και οι διπλανές καντίνες (από τις οποίες ο Άρης εισπράττει το 0% των εσόδων τους) πλούτισαν.

Φυσικά, όποιος επιθυμεί μπαίνει και βγαίνει ό,τι ώρα θέλει από το γήπεδο. Και περνάει μέχρι και πυρηνική κεφαλή... Και αυτός που πληρώνει μάλλον αισθάνεται μεγάλο κορόιδο. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικές ομάδες και γήπεδα!

Στο sports cafe εργάζονται φιλότιμα παιδιά αλλά δε λειτουργεί ούτε καν με ερασιτεχνικό τρόπο. Η οργάνωση είναι ανέκδοτο (ενδεικτικό ότι το προσωπικό δεν έχει ούτε καν ομοιόμορφες εμφανίσεις), η εξυπηρέτηση (λόγω κακής οργάνωσης και όχι λόγω διάθεσης των εργαζομένων) είναι ανύπαρκτη και φυσικά ο χώρος είναι μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία. Όλα αυτά στο σημείο που επισκέπτονται και εξυπηρετούνται οι... εκλεκτοί φίλαθλοι του Άρη!

4 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΦΕ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.ΑΠΕΞΩ ΑΠΤΟ ΧΟΡΟ ΟΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν κατάλαβες ότι για την όλη κατάσταση κατηγορώ τους εργαζομένους είσαι ΦΕΛΛΟΣ...

      Διαγραφή
  2. opa re mixalakh...gia hremhse..oloi sto idio stratopedo eimaste ..oxi apeiles...na dior8o8ei h katastash kai amesa leme..arketa oi epiloges iliadh mas xeftilizoun ston agonistiko xoro,,,na mhn ginomaste rezili kai sthn kerkida

    ΑπάντησηΔιαγραφή